Apps & Tools

Een veel gehoorde frustratie vanuit de business is dat men regelmatig maanden of zelfs jaren moet wachten op broodnodige nieuwe software functionaliteiten. En wanneer het er eindelijk is, blijkt het niet de functionaliteit te bevatten die men nodig heeft. Herkenbaar? U wilt snelle en flexibele oplossingen die meegroeien, met direct resultaat. Uw oplossing: Apps & Tools ontwikkeld door Shared. 

Ga met ons in gesprek!

Wat houden deze Apps & Tools in?

  Bedrijven zijn constant in beweging, waardoor de behoefte aan ondersteunende software ook continu verandert. Traditionele methoden van software-ontwikkeling sluiten daar niet goed op aan, waardoor er alternatieven nodig zijn. Deze alternatieven zijn te vinden in bijvoorbeeld Low code, Add-ins en plugins voor bestaande software. Daarnaast zijn deze terug te zien in het slim gebruik maken van bestaande middelen binnen uw Microsoft Office 365 online-pakket.

   Shared bouwt deze technieken op het concept ‘continuous deployment’, waarbij de software zo is opgebouwd dat deze snel en vaak kan worden bijgewerkt. We maken gebruik van herbruikbare componenten en een flexibele maar robuuste out-of-the-box IT-infrastructuur. Hierdoor besparen we in de ontwikkeling veel tijd. Gecombineerd met de scrum-methodiek, kunnen we zo de wensen vanuit de business op korte termijn vertalen naar functionaliteiten. 

    Door te kiezen voor platformen die al beschikbaar zijn binnen de organisatie, kan Shared nieuwe software geruisloos implementeren. Dat betekent geen uitgebreide security-checks, geen procurementtrajecten en geen complexe deploymentprocedures.

     Waarom Apps & Tools van Shared? 

      Flexibel

      Bij Shared zit je niet vast aan ‘big room’-planningen, die je verplichten minimaal drie maanden te wachten totdat er wordt gekeken naar jouw behoefte in de bedrijfsvoering. Shared biedt flexibele capaciteit en heeft zichzelf geoptimaliseerd voor korte ontwikkelcycli.

      Past precies

      Vanuit het credo ‘meewerken – stroomlijnen – verbeteren’ zijn we erop gebrand om de behoefte van de werkvloer volledig te begrijpen. Het liefst voeren we de processen eerst zelf uit om te weten wat die behoefte is en waar alternatieve mogelijkheden liggen. Daarbij kiezen we binnen de gegeven context voor de best passende oplossing. Deze is duurzaam en kunnen we snel realiseren.

      Innovatief

      Niet alleen bedrijven maar ook software-technologieën veranderen continue. Bij Shared is er veelal jong talent werkzaam is. Dit talent zoekt dan ook continu naar nieuwe mogelijkheden, die van waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. Zo weet u zeker dat u het maximaal haalbare in huis krijgt. Daarnaast maakt u zo optimaal gebruik van uw IT-architectuur en loopt u voorop op het gebied van innovatie.

      Hoe pakken we dat aan bij Shared?

       Shared levert Apps & Tools, zowel op projectbasis alsook door middel van detachering. In beide gevallen hebt u de beschikking over getrainde en hoog opgeleide professionals. Bovendien ondersteunt Shared hen, vanuit de domeinen technologische kennis die er in huis is.

        Wanneer er op projectbasis wordt gewerkt, dient er allereerst een Inventarisatiefase plaats te vinden. Hierin bakenen we de klantvraag, product requirements en project scope af. Al dan niet in samenwerking met een product owner vanuit uw organisatie, voeren we het project na akkoord volgens de scrum-methodiek uit. 

         Detachering is een veel gebruikte methode om risico’s van beide kanten te verkleinen. Van softwareontwikkelprojecten kan het in de praktijk lastig zijn om de totale werkvoorraad in te schatten. Detachering biedt een oplossing. Hierbij worden de risico’s van beide kanten weg worden genomen en kunt u zelf bepalen aan welke projecten de specialist werkt.

          In ons ontwikkelproces maken we onder andere gebruik van Low code oplossingen zoals Microsoft Power Apps. Ook ontwikkelen we bijvoorbeeld Microsoft Office en AutoCAD Add-ins. We kunnen zelfs volledige applicaties ontwikkelen, binnen de nieuwste cloud technologieën en volgens agile ontwikkelmethoden.

           Geïnteresseerd?

           Neem contact op met Gerrit Jan!

            Gerrit Jan Hagens

            Gerrit Jan Hagens

            Manager Shared Robotics