Process Support

De wereld is continu in beweging. Ontwikkelingen op gebied van techniek en IT dienen zich in hoog tempo aan. Dat vergt aanpassingen in de organisatie. Dat vraagt ook om professionals die hierin mee kunnen gaan. Zoekt u naar een oplossing voor capaciteitsvraagstukken in bijvoorbeeld de engineering en techniek? Bent u geïnteresseerd in een nieuwe visie op detachering?

Ga met ons in gesprek!

Wat is Process Support van Shared?

  Shared richt zich op het helpen van u, als opdrachtgever, met het behalen van uw doelstellingen via een focus op de kwaliteit van processen binnen die organisatie. Dat doen we via adviesprojecten. En dat doen we ook via detachering, bijvoorbeeld in workflow-intensieve functies.

   U krijgt een professional die zorgvuldig is geselecteerd, met competenties die aansluiten bij de opdracht. Shared traint en begeleidt deze professional voordat hij aan de slag gaat, en vaak heeft deze professional al de nodige relevante werkervaring. De professionals van Shared krijgen de ruimte om hun professionele kennis op peil te houden en zich continue door te ontwikkelen. Tenslotte zijn onze professionals natuurlijk gebrand om detachering tot een succes te maken.

   Maar dat is vanzelfsprekend. Wat zijn dan de voordelen van Shared?

   Waarom Process Support van Shared? 

    Jonge professionals

    Professionals van Shared zijn vaak jong, altijd HBO/WO geschoold, zelfsturend, geduldig ambitieus en door Shared intern opgeleid. Nieuwe (IT-)technologie heeft veel middenkaderposities productiever maar ook veel complexer gemaakt. Jongeren, opgegroeid met digitale techniek, en hoger opgeleiden, presteren wezenlijk beter in deze omgevingen. Shared biedt een structuur om deze professionals te werven en te behouden voor onze en uw organisatie.

    Echt iets extra’s

    Werken met Shared betekent voor u als opdrachtgever twee dingen: u krijgt een professional van Shared die allereerst uitstekend presteert in zijn taak, én ten tweede observeert, analyseert, meedenkt en adviseert over mogelijke aanpassingen en verbeteringen. Niet hoog-over vanuit een ivoren toren, maar op basis van kennis direct van de werkvloer. Op basis van de praktijk. Als verbeteringen worden doorgevoerd, worden ze grondig geborgd. Compleet met goede documentatie en een e-learning voor het personeel.

    Partnerschap

    Bij Shared geloven we dat structurele samenwerking met betrouwbare partners de sleutel is tot succes. Onze aanpak kent minimaal opportunisme, en maximale openheid en focus naar u als opdrachtgever. Dat wordt gewaardeerd. En dat is hoe wij meerwaarde creëren.

    Geïnteresseerd?

    Neem contact op met Ferris!

     Ferris Mabtoul

     Ferris Mabtoul

     Manager Process Support