RPA Platform


Shared heeft in de vorm van Shared Services een ruime ervaring opgebouwd binnen procesoptimalisatie en automatisering, met een reeks van in-house ontwikkelde technologiën tot gevolg. Inmiddels zijn deze bouwstenen geïntegreerd tot een volwaardig RPA-platform, waarmee het volle potentieel van Robotic Process Automation bereikt kan worden. Met de gebundelde kracht van onze robuuste technologieën biedt Shared een totaaloplossing voor de automatisering van al uw bedrijfsprocessen. Wij presenteren u: Shared Robotics. Lees meer..

Robotics Maatwerk


computer12

Shared Robotics maakt het mogelijk om in samenwerking met proceseigenaren razendsnel maatwerk te leveren. Ervaren en hoogopgeleide Automation Engineers van Shared configureren de robots met behulp van de nieuwste technieken op zo’n manier dat deze het beste aansluiten op de wensen vanuit de organisatie. Afhankelijk van de toepassing kan er worden gekozen voor een Business of Enterprise oplossing, waarbij robots respectievelijk lokaal of virtueel op een server opereren. In de Enterprise oplossing is het voor eindgebruikers mogelijk om vanuit een desktop applicatie of web portal de toegewezen robots in te plannen, aan te sturen of te monitoren.

Robotics Monitoring


Shared Robotics biedt de middelen om bedrijfsprocessen te integreren tot een gestroomlijnd geheel, waarbij uitgebreide logging het mogelijk maakt om inzicht te krijgen in capaciteit, compliance en uitval via overzichtelijke dashboards. Shared steekt daarnaast ook veel tijd in de ontwikkeling van technologieën die meer intelligentie toevoegen aan het platform in de vorm van Intelligent RPA. Denk hierbij aan het geautomatiseerd adviseren over processen die zich lenen voor RPA, het leren van uitzonderingen die zich voordoen en het automatisch eigen maken van complexe bedrijfsprocessen. Dit alles om de implementatie van uw digitale workforce zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Lees meer..

rocks