Business Tooling.

Maatwerk-tooling, software migratie begeleiding en software koppelingen.

Software services.

Software biedt vaak eindeloze en efficiënte mogelijkheden maar kan tegelijkertijd voor knelpunten zorgen. Door een scala aan (on)mogelijkheden kan het lastig zijn om de juiste koers te kiezen. Professioneel inzicht en begeleiding kan het gebruik van software weer leuk en efficiënt maken:

  • Maatwerk-tooling en ERP koppelingen
  • Software migratie- en transitiebegeleiding
  • Koppelingen bouwen tussen softwarepakketten en/of Microsoft Office
Customer case: BAM Business Tooling.
Voor enkele BAM-dochterbedrijven heeft Shared diverse custom tools ontwikkeld die binnen de operatie enorme tijdswinst en nieuwe inzichten opleveren. In eerste instantie werd Shared gevraagd om ten tijde van een ERP-migratie missende functionaliteiten op te vangen met enkele tijdelijke tools. Dit betrof onder andere een planbord om de beschikbaarheid van materiaal en materieel visueel weer te geven in de tijd. Deze werden in recordtijd opgeleverd, waarna het potentieel van de werkwijze van Shared duidelijk was.

Inmiddels bestaat er een hechte samenwerking waarin Shared op basis van behoeften vanuit de operatie en aanvullend procesonderzoek op hoog tempo nieuwe functionaliteiten de organisatie inbrengt. Zo zijn er tools gebouwd t.b.v. kostprijscalculatiemodellen, het automatisch genereren van projectdocumentatie, voorspellende vraagmodellen, geautomatiseerde projectplanning en diverse financiële rapportages. Doordat Shared flexibel inzetbaar is en veel domeinkennis heeft, biedt deze samenwerking een zeer kosteneffectieve uitvoering met een snelheid die binnen de infrasector ongeëvenaard is.

Shared Services: Succes door Technologie.

In deze tijd waar technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is het vaak lastig om de visie op de bedrijfsvoering met hernieuwde focus vast te houden. Markten en procesmodellen veranderen sneller dan de meeste organisaties kunnen bijbenen. Het ontsluiten van waarde met behulp van nieuwe technologische ontwikkelingen biedt meer kansen dan ooit te voren voor bedrijfsmodellen, versterking van de marktpositie en verbetering van de cashflow. Shared gelooft in de toepassing van de juiste technologieën in combinatie met de juiste menselijke aanpak om gericht succes te creëren.

Waarde creatie is het uitgangspunt van de service dienstverlening van Shared. Onze experts begeleiden professionaliseringstrajecten in het geheel of in kleine praktische stappen: van de tekentafel tot en met de uitvoering. Met een breed palet aan services op het gebied van Process Support, Business Tooling, Data Science & Analytics, Outsourcing en Detachering zetten onze mensen zich iedere dag in om tastbare resultaten op te leveren.

Dit noemen wij de Shared-methode.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze tooling experts.