Data Science & Analytics.

Data analyse en representatie, data cleaning en data pipeline ontwikkeling.

Data en Business Intelligence.

Iedere handeling binnen een organisatie levert vaak een veelheid aan data op. Deze datapunten kunnen effectief ingezet worden om medewerkers een beter inzicht in waardevolle bedrijfsinformatie te geven en om de concurrentiepositie te verstevigen:

  • Business Intelligence koppelingen en integratie
  • Data analyse en visualisatie
  • Data cleaning en preprocessing
  • Data pipeline ontwikkeling
Customer case: GGN Machine Learning.

Voor GGN, het grootste deurwaarderskantoor van Nederland, heeft Shared in drie maanden tijd een Deep Learning model gebouwd dat het betaalgedrag van debiteuren voorspeld op basis van uitgaande communicatie. Hiermee is het voor GGN effectief mogelijk geworden om op basis van 96 debiteurkenmerken te voorspellen wat de ‘Next Best Action’ is binnen een incassotraject. Na het trainen van een geavanceerd neuraal netwerk door middel van 8 miljoen unieke incassodossiers was het model in staat om voor 82% van de nieuwe dossiers correct het betaalgedrag te voorspellen. 

Customer case: Business Intelligence.

Voor diverse opdrachtgevers heeft Shared rapportages en dashboards gebouwd die nieuwe inzichten geven in bedrijfsprocessen. Shared is ervaren in het ontsluiten van data uit tal van bronnen, inclusief ERP-pakketten, databases, webpagina’s, documenten en web services. Vervolgens wordt data opgeschoond, getransformeerd en waar nodig aangevuld met (complexe) bedrijfslogica.

Met deze vaardigheden heeft Shared (LIVE) dashboards gebouwd die o.a. achterstanden van diverse afdelingen, materiaalverloop en bijbehorende trends en financiële maand- en kwartaalrapportages in een oogwenk inzichtelijk maken.

Shared Services: Succes door Technologie.

In deze tijd waar technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is het vaak lastig om de visie op de bedrijfsvoering met hernieuwde focus vast te houden. Markten en procesmodellen veranderen sneller dan de meeste organisaties kunnen bijbenen. Het ontsluiten van waarde met behulp van nieuwe technologische ontwikkelingen biedt meer kansen dan ooit te voren voor bedrijfsmodellen, versterking van de marktpositie en verbetering van de cashflow. Shared gelooft in de toepassing van de juiste technologieën in combinatie met de juiste menselijke aanpak om gericht succes te creëren.

Waarde creatie is het uitgangspunt van de service dienstverlening van Shared. Onze experts begeleiden professionaliseringstrajecten in het geheel of in kleine praktische stappen: van de tekentafel tot en met de uitvoering. Met een breed palet aan services op het gebied van Process Support, Business Tooling, Data Science & Analytics, Outsourcing en Detachering zetten onze mensen zich iedere dag in om tastbare resultaten op te leveren.

Dit noemen wij de Shared-methode.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze data experts.