Detachering

Schaalbare capaciteit op het gebied van Finance, IT, Data, Techniek en meer

Bemiddeling op maat

Capaciteitsvraagstukken en de behoefte aan (technisch) geschoold of specialistisch personeel kan ingevuld worden met behulp van detacheringsondersteuning:

  • Korte- en lange-termijn oplossingen in de vorm van procesondersteuning en BPO services
  • Administratie, Techniek, Finance, IT, Data Services, Procesmanagement, Business Intelligence
  • De gehele werving en selectie uit handen genomen
  • Procesanalyse en optimalisatie volgens de BPM-methode
  • Voorstellen van passende kandidaten
Customer case: Detachering

Met ruime ervaring binnen sectoren waar wordt gekampt met aanzienlijke schaarste op de arbeidsmarkt, heeft Shared een pool opgebouwd van jong en gedreven talent. Zo levert Shared sinds enkele jaren financials, werkvoorbereiders, projectleiders, calculators en front- en back-office medewerkers voor meerdere opdrachtgevers. Dit talent is intern door Shared geselecteerd en opgeleid en beschikt naast een brede domeinkennis over uitstekende professionele vaardigheden op het gebied van communicatie, projectbeheersing en IT(-tools).

Op deze manier voorziet Shared regelmatig in kandidaten voor lastig en urgent te vervullen posities. Aangevuld met de technologische kennis die Shared wekelijks deelt met alle medewerkers blijkt dat detacheren vanuit Shared afdelingen verrijkt met moderne kennis en kunde.

Shared Services: Succes door Technologie

In deze tijd waar technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is het vaak lastig om de visie op de bedrijfsvoering met hernieuwde focus vast te houden. Markten en procesmodellen veranderen sneller dan de meeste organisaties kunnen bijbenen. Het ontsluiten van waarde met behulp van nieuwe technologische ontwikkelingen biedt meer kansen dan ooit te voren voor bedrijfsmodellen, versterking van de marktpositie en verbetering van de cashflow. Shared gelooft in de toepassing van de juiste technologieën in combinatie met de juiste menselijke aanpak om gericht succes te creëren.

Waarde creatie is het uitgangspunt van de service dienstverlening van Shared. Onze experts begeleiden professionaliseringstrajecten in het geheel of in kleine praktische stappen: van de tekentafel tot en met de uitvoering. Met een breed palet aan services op het gebied van Process Support, Business Tooling, Data Science & Analytics, Outsourcing en Detachering zetten onze mensen zich iedere dag in om tastbare resultaten op te leveren.

Dit noemen wij de Shared-methode.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.