Outsourcing.

Administratie en backoffice-processen outsourcen aan onze gedreven werknemers.

Business Process Outsourcing.

Bedrijven en organisaties zijn zelf gespecialiseerd in het leveren van excellente diensten en producten en kunnen hier op blijven focussen als de administratieve en backoffice-processen op hetzelfde hoge niveau functioneren:

  • Focus op de uitdagingen in de eigen sector en markt
  • Waarde creatie op eigen expertise, producten en diensten
  • Verbetering van dienstverlening en borging van kwaliteit
  • Aanzienlijk concurrentievoordeel door de inzet van efficiënt outsourcing-personeel
  • Behoud van overzicht en controle
Customer case: CityTec Outsourcing.

Voor meerdere opdrachtgevers ontzorgt Shared de business door complete bedrijfsprocessen over te nemen in eigen huis. Door duidelijk KPI’s af te spreken is het voor hen mogelijk om met minimale moeite bedrijfsprocessen te managen en excellente resultaten te behalen. Zo heeft Shared voor CityTec in eigen huis een afdeling voor beeld-inventarisatie opgezet die assets in de openbare ruimte in kaart brengt op basis van afkomstig van een video-auto. Op deze wijze konden de best practices binnen dit proces worden vormgegeven door een team van jonge en tech-savvy consultants en werden enkele tienduizenden assets in kaart gebracht.

Ook biedt Shared via het concept werkvoorbereidernodig.nl een flexibele schil van werkvoorbereiders die kan op- en afschalen op basis van werkvoorraad. Op deze manier faciliteert Shared autonome teams die voor specifieke gemeenten werkvoorbereiding binnen de infrasector verzorgen.

Shared Services: Succes door Technologie.

In deze tijd waar technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is het vaak lastig om de visie op de bedrijfsvoering met hernieuwde focus vast te houden. Markten en procesmodellen veranderen sneller dan de meeste organisaties kunnen bijbenen. Het ontsluiten van waarde met behulp van nieuwe technologische ontwikkelingen biedt meer kansen dan ooit te voren voor bedrijfsmodellen, versterking van de marktpositie en verbetering van de cashflow. Shared gelooft in de toepassing van de juiste technologieën in combinatie met de juiste menselijke aanpak om gericht succes te creëren.

Waarde creatie is het uitgangspunt van de service dienstverlening van Shared. Onze experts begeleiden professionaliseringstrajecten in het geheel of in kleine praktische stappen: van de tekentafel tot en met de uitvoering. Met een breed palet aan services op het gebied van Process Support, Business Tooling, Data Science & Analytics, Outsourcing en Detachering zetten onze mensen zich iedere dag in om tastbare resultaten op te leveren.

Dit noemen wij de Shared-methode.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.