Procesoptimalisatie


In elke organisatie is de productie van goederen en diensten gekoppeld aan het doorlopen van een groot aantal administratieve processen. Maar deze processen verlopen vaak suboptimaal. Dit betreft niet alleen ondersteunende processen, maar ook primaire processen. Oorzaken zijn: ingesleten gewoonten; onvoldoende kennis van de mogelijkheden van gebruikte ERP en Office-pakketten op de werkvloer; gebrek aan uniforme werkwijze: iedereen doet het op zijn eigen wijze. De gevolgen hiervan laten zich raden: hogere werkdruk dan nodig; inefficiëntie/hoge kosten; en op managementniveau het ontbreken van uniforme en complete informatie.

Organisaties die hun processen kennen, beheersen en optimaliseren zijn slagvaardiger dan hun concurrenten. Shared helpt organisaties om dit te bereiken. Terug naar het overzicht.

Kenmerken procesoptimalisatie Shared


thumb__LHF8238

Procesanalyse en optimalisatie en borging volgens BPM-methode.

 

computer11

Diepe kennis van ERP-systemen SAP en NAV

 

thumb__LHF7429

Diepe kennis van MS Office, Office 365 en aanverwante software tools.

 

zen

Versnelling van het proces, en het creëren van meer inzicht en controle.

Shared Services vs Robotics


logo_large

Regelmatig leidt een traject van procesoptimalisatie tot een voorstel voor automatisering, omdat met automatiseren grote tijdswinst kan worden behaald. Dat kan soms al met eenvoudige en direct inzetbare tooling (bijv. VBA-scripts die nauw samenwerken met Office). Indien de processen complexer zijn, en de oplossing robuuster dient te zijn, biedt Shared automatisering aan via haar platform Shared Robotics.