App & Tool Development

Shared biedt jouw organisatie de mogelijkheid om wendbaar te blijven door bedrijfsapplicaties te ontwikkelen die precies passen bij jouw behoefte. Dus geen lange en dure ontwikkeltrajecten met een teleurstellende afloop, maar snelle oplossingen waar je blij van wordt. Dit doen we waar mogelijk met low code apps en waar nodig met zelfgeschreven software. Deze krachtige combinatie vormt samen met onze projectaanpak een kosteneffectieve manier van werken.

Ga met ons in gesprek

Wat houden deze Apps & Tools in?

Bedrijven zijn constant in beweging, waardoor de behoefte aan ondersteunende software ook continu verandert. Traditionele methoden van softwareontwikkeling sluiten daar niet goed op aan omdat deze te traag zijn. Shared biedt organisaties de middelen om op gemakkelijke wijze wendbaar te worden en de expertkennis van eindgebruikers maximaal te benutten.

Het alternatief voor traditionele ontwikkeling is te vinden in een combinatie van low code, maatwerk SaaS-oplossingen, add-ins op bestaande software en een agile ontwikkelmethode. Zo werken IT-experts en de werkvloer intensiever samen en kan deze laatste zelfs veel werk voor eigen rekening nemen. Op die manier sluiten oplossingen beter aan op de daadwerkelijke behoefte van de eindgebruikers. 

Door te kiezen voor platformen die veelal beschikbaar zijn binnen de organisatie is er geen separaat inkooptraject nodig. Ook wordt daarmee de afhankelijkheid van één (relatief kleine) leverancier weggenomen, een zogenaamde vendor lock-in. Door het low code platform in te richten op de eigen organisatie creëer je onder andere een stevige basis op het gebied van beveiliging. Zo kan veel traditionele besluitvorming overgeslagen worden en er direct aan de functionaliteit worden gewerkt.

Waarom Apps & Tools van Shared?

Wendbaarheid als uitgangspunt

Bij Shared zit je niet vast aan ‘big room’-planningen. We verplichten je niet om drie maanden te wachten totdat er wordt gekeken naar jouw behoefte in de bedrijfsvoering. Shared biedt flexibele capaciteit en heeft zichzelf geoptimaliseerd voor korte ontwikkelcycli.

Precies wat je nodig hebt

Vanuit het credo ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’ zijn we erop gebrand om de behoefte van de werkvloer volledig te begrijpen. Het liefst voeren we de processen eerst zelf uit om te weten wat de behoeften en de mogelijkheden zijn. Daarbij kiezen we binnen de gegeven context voor de best-passende oplossing. Deze is duurzaam en kunnen we snel realiseren.

Innovatie zit in ons DNA

Niet alleen bedrijven maar ook softwaretechnologieën veranderen continue. Bij Shared is veelal jong talent werkzaam. Dit talent zoekt dan ook continu naar nieuwe mogelijkheden die van waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. Zo weet je zeker dat jouw organisatie het maximaal haalbare in huis krijgt. Daarnaast wordt er zo optimaal gebruik gemaakt van jouw IT-architectuur en loopt je voorop op het gebied van innovatie.

Hoe pakken we dat aan bij Shared?

Shared bouwt zijn oplossingen het liefst met de combinatie van het Microsoft Power Platform en Microsoft Azure. De combinatie van snel te creëren moderne apps en een krachtige cloud-omgeving voor complexer maatwerk is simpelweg onovertroffen. Daarnaast gebruikt Shared een eigen methodiek voor projectmanagement, boordevol best practices op basis van jarenlange ervaring. Onze gecertificeerde app developers, cloud- en software engineers lopen, door continu te innoveren, voorop in de technologieën waarmee zij werken. 

Daarnaast gelooft Shared in het concept van Citizen Development. Dit betekent dat talentvolle werknemers met de juiste middelen en sturing zélf oplossingen kunnen bouwen die de werkvloer nodig heeft. Shared brengt dit zelf in de praktijk binnen de dienstverlening op het gebied van Operational Excellence . We bieden getrainde aanjagers op de werkvloer die, samen met experts, operationele verbeteringen te vertalen naar Microsoft Power Platform-oplossingen. 

Bekijk hier al onze samenwerkingsvormen waarin jouw organisatie kan profiteren van de voordelen van onze ontwikkelmethodiek.

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Terugbelverzoek

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tijd voor een frisse wind

Ga met ons in gesprek

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten