JUNIOR CONSULTANT 40U/WKaug 1, 2019

Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en buitengewone vaardigheden in Excel en/of Access? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit innoveren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar junior consultants voor onze grootste opdrachtgever. Onze opdrachtgever is bezig met de transitie naar een nieuw ERP-pakket en zij kunnen hierbij jouw hulp gebruiken!

Jij bent een Excel expert en helpt onze opdrachtgever uit de brand door het opschonen en analyseren van de data die over zal gaan naar het nieuwe ERP systeem. Hierdoor zal je zowel getraind worden in SAP en NAV.

Wat bieden wij:


Naast een zeer aantrekkelijk uurloon en 25 vakantiedagen bieden wij interne trainingen op het gebied van SQL, Python, VBA, data-analyse en diverse ERP-systemen. Hiernaast kom je te werken in een jong en energiek team met goede koffie en een poolbiljart ;). Ook krijg jij de mogelijkheid om jouw ideeën over het effectiever en efficiënter maken van een bedrijfsproces toe te passen in verschillende professionele organisaties met 200 – 500 medewerkers, wat natuurlijk goed op je CV staat!

Wie Zijn wij:


Wij zijn Shared. Een jonge dienstverlener op het gebied van outsourcing, consultancy en IT, gevestigd aan de Rotte in hartje Rotterdam. Onze core business: procesoptimalisatie. Shared heeft Shared Robotics ontwikkeld, het eerste Nederlandse RPA-platform voor het automatiseren van bedrijfsprocessen.

  • Je studeert aan HBO of WO bachelor of (pre-)master, of je hebt deze opleiding zojuist afgerond.
  • Je hebt aantoonbare bovengemiddelde vaardigheden met Excel.
  • Je bent sociaal vaardig, werkt accuraat, neemt initiatief en bent energiek.
  • Je hebt gevoel voor een logistiek, technische werkomgeving.

Meer informatie?

Bij interesse ontvangen wij graag jouw (up-to-date!) CV en motivatie via hr@shared.nl.

Tot ziens bij Shared!