Werken bij


Bij Shared wordt hard gewerkt, maar in een ontspannen sfeer en met veel plezier. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit maar zetten het belang van de klant voorop. Hierin zijn wij wel flexibel: wij houden rekening met tentamenperiodes en er is flexibiliteit om de uren in te delen.

Bij Shared zijn wij altijd geïnteresseerd in jouw visie en ideeën. Ben jij degene die merkt dat een bedrijfsproces effectiever en/of efficiënter kan? Wij horen het graag! Indien haalbaar krijg je bij Shared de ruimte en de mogelijkheden om jouw verbetering uit te werken. Waar je op kunt rekenen? Goede koffie, een poolbiljart en gedreven team dat elkaar helpt om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Vacatures


okt 9, 2019

Heb jij een studie HBO/WO Marketing en/of Communicatie (of vergelijkbare studie) met succes afgerond? Heb je interesse in het werkveld automatisering en consultancy? Ben jij ondernemend en kan je moeilijke concepten helder verwoorden? En iemand die daar ook het juiste beeldmateriaal bij zoekt of maakt? Dan zoeken we jou!

Doorlopende vacature

Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en buitengewone vaardigheden in Excel en/of Access? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit innoveren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

aug 1, 2019

Zoek jij een uitdaging in een dynamische omgeving op het snijvlak van techniek en logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

jun 20, 2019

Shared bouwt hard aan een eigen platform voor Robotic Process Automation genaamd Shared Robotics. Wij zijn PER DIRECT op zoek naar versterking van het ontwikkelteam met een full-stack software engineer met 2-3 jaar ervaring.

jun 1, 2019

Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en vaardigheden in VBA en/of Python? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit het automatiseren van tijdrovende administratieve processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

jun 1, 2019

Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en vaardigheden in VBA en/of Python? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit innoveren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

stages