Fulltime Junior Werkvoorbereider

Shared Services & Robotics - Rotterdam
Solliciteer

Word jij onze nieuwe dynamische werkvoorbereider, regio Rotterdam of Amsterdam?

Fulltime

Zoek jij een uitdaging in een dynamische omgeving op het snijvlak van techniek en logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Job.

Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die het mogelijk maken dat uitvoerders en monteurs hun werk goed kunnen doen. Het gaat daarbij onder meer om:

  • Het beoordelen van service orders die niet onmiddellijk kunnen worden voltooid
  • Het inventariseren van materiaal en materieel dat nodig is om de service order te kunnen voltooien; het bestellen van materiaal en materieel
  • Het aanvragen van vergunningen, consequent bijhouden van het ERP-systeem zodat afgeronde opdrachten ook gefactureerd kunnen worden
  • Goede afstemming en coördinatie van taken met uitvoerders, onderaannemers en opdrachtgevers

Zoek jij een uitdaging in een dynamische omgeving op het snijvlak van techniek en logistiek? Ben je iemand die met gemak kan voorbereiden, begeleiden en bewaken, en tegelijk oog kan houden op het wettelijke kader waarbinnen de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd (bodemonderzoeken, arbeidsomstandigheden, enz.). En heb je aanleg voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie jij bent.

  • Je hebt een afgeronde MBO- (niveau 4), AD- of HBO-opleiding met 0-3 jaar werkervaring
  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je bent vaardig met Microsoft Navision of vergelijkbaar pakket, en hebt interesse in de werking van deze administratieve pakketten
  • Je bent sociaal vaardig, neemt initiatief en bent energiek
  • Je hebt gevoel voor een logistieke en technische werkomgeving

Wat wij bieden.

Je kunt rekenen op een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder telefoon en laptop van de zaak.

Je start bij éen van onze opdrachtgevers, regio Rotterdam of regio Amsterdam. Shared werkt voor veel opdrachtgevers in de infrasector. Daardoor kunnen we jou uitdagende posities blijven bieden waarin je kunt groeien en jezelf ontwikkelen. Shared heeft daarnaast een opleidingstraject voor werkvoorbereiders om door te groeien naar consultancy posities binnen de andere onderdelen van het bedrijf. Kortom, Shared biedt je een plek en de ruimte om het beste uit jezelf te halen.

Wie wij zijn.

Wij zijn Shared. Een jonge dienstverlener gespecialiseerd in procesoptimalisatie en automatisering. Onder de noemer Shared Services optimaliseren en ondersteunen we administratieve processen in de breedste zin van het woord. Onze andere tak, Shared Robotics, richt zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van robotic process automation (RPA) en aanverwante technieken. 

Interesse?

Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar hr@shared.nl. Tot ziens bij Shared! 

Andere vacatures bij Shared.

Marketing & Communicatie medewerker

Shared – Rotterdam

Fulltime Junior Consultant

Shared – Rotterdam

Fulltime Junior Werkvoorbereider

Shared – Rotterdam

Medior Full-Stack Software Engineer

Shared – Rotterdam

Junior Automation Developer

Shared – Rotterdam

Parttime Junior Consultant

Shared – Rotterdam

Office

Linker Rottekade 292
3034CV, Rotterdam

Emiel Dölle