Junior Automation Developer

Shared Services & Robotics - Rotterdam
Solliciteer

Word jij onze nieuwe content creator?

Parttime

Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en vaardigheden in VBA en/of Python? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit het automatiseren van tijdrovende administratieve processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Job.

De klantenkring van Shared groeit, en we bieden onze klanten een groeiend aantal diensten aan. Daarom is Shared op korte termijn op zoek naar een of meer Automation Developers, zowel parttime als fulltime (op projectbasis). Je gaat meehelpen met het automatiseren van tijdrovende bedrijfsprocessen door middel van o.a. ons eigen RPA-platform, en diverse programmeertalen. Wij trainen je om zeer vaardig te worden in het automatiseren van o.a. diverse ERP-pakketten (waaronder SAP en Dynamics) d.m.v. programmeertalen zoals VBA, Python, Javascript, Powershell en SQL.

Parttime functies betreffen altijd 16-28 uur per week waarbij meer kan worden gewerkt in drukke periodes en waar qua uren ook rekening gehouden wordt met tentamenperiodes. De werktijden variëren. Meestal overdag, maar afhankelijk van je eigen voorkeur soms ook ’s avonds van 18-22u.

Wie jij bent.

  • Je studeert aan HBO of WO bachelor of (pre-)master, bij voorkeur in een opleiding met een flinke dosis techniek/wiskunde, of je hebt deze opleiding zojuist afgerond
  • Je hebt ervaring met meerdere van bovengenoemde programmeertalen
  • Je bent sociaal vaardig, werkt accuraat, neemt initiatief en bent energiek

Wat wij bieden.

Naast een zeer aantrekkelijk uurloon en 25 vakantiedagen bieden wij interne trainingen op het gebied van SQL, Python, VBA, Data-analyse, Machine Learning en diverse ERP-systemen. Hiernaast kom je te werken in een jong en energiek team met goede koffie en een poolbiljart ;). Ook krijg jij de mogelijkheid om jouw ideeën over het effectiever en efficiënter maken van een bedrijfsproces toe te passen in verschillende professionele organisaties met 200 – 500 medewerkers, wat natuurlijk goed op je CV staat!

Wie wij zijn.

Wij zijn Shared. Een jonge dienstverlener gespecialiseerd in procesoptimalisatie en automatisering. Onder de noemer Shared Services optimaliseren en ondersteunen we administratieve processen in de breedste zin van het woord. Onze andere tak, Shared Robotics, richt zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van robotic process automation (RPA) en aanverwante technieken. 

Interesse?

Ben jij 2e of 3e jaars HBO of WO student en wil je ervaring opdoen in een professionele omgeving, werken voor diverse klanten en zeer veel relevante werkervaring opdoen? Dan tref je bij ons de ideale werkplek! Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar hr@shared.nl. Tot ziens bij Shared!

Andere vacatures bij Shared.

Marketing & Communicatie medewerker

Shared – Rotterdam

Fulltime Junior Consultant

Shared – Rotterdam

Fulltime Junior Werkvoorbereider

Shared – Rotterdam

Medior Full-Stack Software Engineer

Shared – Rotterdam

Junior Automation Developer

Shared – Rotterdam

Parttime Junior Consultant

Shared – Rotterdam

Office

Linker Rottekade 292
3034CV, Rotterdam

Emiel Dölle