Parttime Junior Consultant

Shared Services & Robotics - Rotterdam
Solliciteer

Word jij onze nieuwe junior consultant??

Fulltime

Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en vaardigheden in VBA en/of Python? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit innoveren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Job.

Shared is op korte termijn op zoek naar een of meer junior consultants, zowel parttime als fulltime (op projectbasis).

Wij zijn op zoek naar junior consultants voor diverse opdrachtgevers. Je gaat meehelpen met procesanalyses, met als doel het stroomlijnen van het administratief proces. Wij trainen je om zeer vaardig te worden in Navision of SAP, beide zeer grote ERP-pakketten.

Parttime functies betreffen altijd 16-28 uur per week waarbij meer kan worden gewerkt in drukke periodes en waar qua uren ook rekening gehouden wordt met tentamenperiodes. De werktijden variëren. Meestal overdag, maar afhankelijk van je eigen voorkeur soms ook ’s avonds van 18-22u.

Wie jij bent.

  • Je studeert aan HBO of WO bachelor of (pre-)master, bij voorkeur in een opleiding met een flinke dosis techniek/wiskunde, of je hebt deze opleiding zojuist afgerond.
  • Je hebt ervaring met VBA en/of Python
  • Je bent sociaal vaardig, werkt accuraat, neemt initiatief en bent energiek
  • Je hebt gevoel voor een logistiek, technische werkomgeving

Wat wij bieden.

Naast een zeer aantrekkelijk uurloon en 25 vakantiedagen bieden wij interne trainingen op het gebied van SQL, Python, VBA, data-analyse en diverse ERP-systemen. Hiernaast kom je te werken in een jong en energiek team met goede koffie en een poolbiljart ;). Ook krijg jij de mogelijkheid om jouw ideeën over het effectiever en efficiënter maken van een bedrijfsproces toe te passen in verschillende professionele organisaties met 200 – 500 medewerkers, wat natuurlijk goed op je CV staat!

Wie wij zijn.

Wij zijn Shared. Een jonge dienstverlener gespecialiseerd in procesoptimalisatie en automatisering. Onder de noemer Shared Services optimaliseren en ondersteunen we administratieve processen in de breedste zin van het woord. Onze andere tak, Shared Robotics, richt zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van robotic process automation (RPA) en aanverwante technieken. 

Interesse?

Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar hr@shared.nl. Tot ziens bij Shared! 

Andere vacatures bij Shared.

Marketing & Communicatie medewerker

Shared – Rotterdam

Fulltime Junior Consultant

Shared – Rotterdam

Fulltime Junior Werkvoorbereider

Shared – Rotterdam

Medior Full-Stack Software Engineer

Shared – Rotterdam

Junior Automation Developer

Shared – Rotterdam

Parttime Junior Consultant

Shared – Rotterdam

Office

Linker Rottekade 292
3034CV, Rotterdam

Emiel Dölle