Event: 24 mei

We vinden het belangrijk om met elkaar in contact te blijven en dit doen we het liefst met een leuk event. Helaas is ons vorige event net geweest. Hieronder zie je nog een sfeerimpressie van het event. Wil je op de hoogte blijven voor een volgend event? Laat dan je gegevens achter en je bent de eerste die het hoort!

Op de hoogte blijven? Op de hoogte blijven?

Algemene informatie

01
Hoe vaak?

We proberen minimaal één keer per halfjaar een event te organiseren. Iedereen is dan welkom op ons kantoor op het Vasteland.

02
Voor wie?

Iedereen is welkom bij onze events: van zakenrelaties tot (oud-)collega’s tot vrienden of wie er ook maar interesse heeft om erbij te zijn.

A guide to kick-ass innovation; succesvol en efficiënt innoveren

Met deze keynote laat Janne Vereijken je kennismaken met de innovatiemethode Design Thinking. Design Thinking is de laatste jaren enorm populair. In Silicon Valley past 30% van de start-ups de methode toe. Ook grote corporates als Google, IBM en Procter & Gamble innoveren ermee.

Design Thinking is een human-centered en agile methode voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en innovaties. Het is niet alleen onmisbaar voor de ontwikkeling van (digitale) producten, diensten, klantervaringen, processen of businessmodellen. Ook is de methode bij uitstek geschikt voor zogeheten wicked problems. Dit zijn complexe vraagstukken waarbij geen panklare oplossing voorhanden is. Denk aan het aantrekken en behouden van personeel of het slim benutten van nieuwe technologieën als AI.

Design Thinking biedt handvatten om tot superieure oplossingen te komen, de risico’s en kosten van innovatie te beheersen en om draagvlak voor nieuwe oplossingen te creëren.

Spreker: Janne Vereijken

Janne Vereijken (1982) is ondernemer en innovator in hart en nieren. Met haar onderneming Spring Company begeleidt zij bij de ontwikkeling van succesvolle strategieën en innovaties. Ze boost de innovatiekracht van teams en organisaties zodat zij hun eigen toekomst kunnen maken.

De missie van Janne Vereijken is het boosten van de innovatiekracht van Nederland. Haar visie is: innovatie is geen ‘nice to-have’, maar een must. Innoveren is hét middel om organisaties, producten en diensten waardevoller, slimmer en duurzamer te maken.

In 2018 is Janne Vereijken uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar.

“Communicatie was duidelijk, gezellige sfeer, leuk welkom en goed vermaak. Ik vond het allemaal gezellig en heb het leuk gehad!”

“Er was een uitstekend warm, bijna familiair gevoel. Je kon iedereen ontmoeten en het ging over de mensen en niet over het bedrijf Shared.”

“Superleuke enthousiaste club mensen, mooi om te zien.”

“Alles ging goed tijdens het event, maar ik wil graag benadrukken dat het enthousiasme, de warme sfeer van ontvangst tot einde kenmerkend was en heel veel over jullie als geheel zegt.

Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl

Hou me op de hoogte!

"*" indicates required fields

Hoe ben je bekend geworden met de Shared events?*

Algemene voorwaarden*
Het mailadres zal gebruikt worden voor updates over het evenement en ter promotie van toekomstige evenementen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten