Shared x HighQ event: wordt verplaatst!

We zouden op 29 mei, samen met HighQ, ons volgende event organiseren. Helaas zijn we genoodzaakt om het event te verplaatsen naar een later moment. We hebben veel afmeldingen gekregen van mensen die er graag bij zouden zijn, maar niet kunnen. We streven natuurlijk naar een volle zaal, met alle mensen die er graag bij willen zijn. Daarom verplaatsen we het event naar na de zomer en kijken we daar met veel plezier naar uit. We houden je op de hoogte van de nieuwe datum.

Houd me op de hoogte! Houd me op de hoogte!

De spreker: Ferry Hoes

Om te beginnen is Ferry een échte Rotterdammer. Hij is medeoprichter van het Brand Humanizing Institute en AI-expert, focust op de synergie tussen mens en technologie voor duurzame organisatiegroei. Met zijn unieke “Brand Humanizing” aanpak en jarenlange ervaring inspireert hij organisaties om innovatief en toekomstbestendig te zijn door technologie mensgericht in te zetten. Dit thema zal ook centraal staan in zijn interactieve lezing en workshop op het Shared x HighQ event!

Algemene informatie

01
Wanneer en waar?

Het event is op woensdag 29 mei. De inloop is vanaf 15.30 uur en het programma begint om 16.00 uur. Uiteraard zullen we afsluiten met een borrel, die tot +/- 18.30 uur zal duren.

De locatie is het kantoor van Shared in Rotterdam. Adres is Vasteland 12G, 3011 BL Rotterdam.

02
Over Shared en HighQ

Shared en HighQ delen de visie om organisaties vooruit te helpen door de inzet van gekwalificeerde mensen én technologie. Dit is de sleutel tot succes voor bedrijven om te transformeren en voor te bereiden op de toekomst. Shared doet dit meer in de technische sector en HighQ in de financiële sector. Onze samenwerking gaat al een tijd terug, dus erg leuk om nu onze krachten te bundelen tijdens dit event!

“Alles ging goed tijdens het event, maar ik wil graag benadrukken dat het enthousiasme, de warme sfeer van ontvangst tot einde kenmerkend was en heel veel over jullie als geheel zegt.

“Communicatie was duidelijk, gezellige sfeer, leuk welkom en goed vermaak. Ik vond het allemaal gezellig en heb het leuk gehad!”

“Er was een uitstekend warm, bijna familiair gevoel. Je kon iedereen ontmoeten en het ging over de mensen en niet over het bedrijf Shared.”

“Superleuke enthousiaste club mensen, mooi om te zien.”

Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl

Houd me op de hoogte!

Helaas wordt het event van 29 mei verplaatst. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe datum? Laat dan je gegevens achter!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe ben je bekend geworden met de Shared events?*

Algemene voorwaarden*
Het mailadres zal gebruikt worden voor updates over het evenement en ter promotie van toekomstige evenementen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten