Kom werken bij Shared!

Bij Shared werken we met een club van jonge, enthousiaste en ambitieuze mensen aan onze missie om het werk voor andere bedrijven makkelijker te maken. Dit alles doen we onder het motto: ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’. Herken jij je hierin en wil jij hier ook aan bijdragen? En wil je meebouwen aan Shared én jouw eigen ontwikkeling en groei? Zoek dan niet verder!

Solliciteer direct Solliciteer direct

Even kennismaken? Dat doen we graag!

Wij zijn Shared. In 2015 opgericht. Ons doel? Organisaties relevant maken in een continu veranderende omgeving. We zien vaak dat er onnodig veel tijd gaat naar administratieve taken en inefficiënte processen. Wij geloven dat dit makkelijker kan. Hier gaan we mee aan de slag onder ons motto ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’. En dit doen we nu met name voor onze klanten in de bouw-, infra- en energiesector.

Heel leuk dat meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren, maar hoe dan?

Met onze enthousiaste, energieke en frisse jong-professionals werken we mee in de dagelijkse praktijk bij onze opdrachtgevers. Tot we het proces ten diepste begrijpen. Vervolgens zien we hier mogelijkheden tot verbetering. Deze brengen we in kaart en vervolgens gaan we aan de slag met creatieve outside the box oplossingen. Samen met je collega’s van Shared, maar vooral samen met de klant. We maken hen onderdeel van de innovatie! Zo lukt het ons om met onze mensen, onze eigen AMPLIFY-methode en onze specialisatie in digital technologies, daadwerkelijk langdurige verbeteringen (niet alleen veranderingen!) te realiseren. 

En verder?

Genoeg over de inhoud, laten we het hebben over het meest leuke aan het werk bij Shared: onze werksfeer! Shared is begonnen met energieke werkstudenten. En hoewel we inmiddels flink zijn gegroeid naar zo’n vijftig fulltime medewerkers, is de sfeer nog steeds informeel, betrokken en luchtig. Laten we wat meer inzoomen op onze kernwaarden:

01
Samen

We werken samen. Samen met elkaar als collega’s, samen met de klant en samen met de wereld om ons heen: Shared. Dit doen we uit een houding van gelijkheid en respect naar elkaar.

02
Helder

Communicatie is alles. Zowel naar je collega’s als naar klanten. Zo praat je over meer dan alleen wat je afgelopen weekend hebt gedaan. En durven we eerlijk en direct te zijn als we het ergens niet mee eens zijn.

03
Raak

We denken outside-the-box. Hierdoor passen we soms niet in een hokje, zijn we anders dan anderen en vallen we op. Dat vinden we niet erg, want we leggen de lat dan ook net iets hoger dan anderen. Zo zorgen we er ook voor dat continue uitgedaagd wordt en je op verschillende manieren kan blijven ontwikkelen.

04
Doortastend

We willen impact maken en werken hier hard voor. Met rake oplossingen komen vereist moed, discipline, goed leiderschap en toewijding. We zijn vastberaden en zetten ons maximaal in voor jouw persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Af en toe moet je dan fouten durven maken. Dat mag; we zijn allemaal mensen!

Als je dan hebt gesolliciteerd, ziet onze sollicitatieprocedure er als volgt uit

 

“Wat mij tevreden maakt over mijn werk is de omgeving waarin ik het kan verrichten. Ik mag hier namelijk volledig mezelf zijn en er is een prettige sfeer. Dit geeft mij de ruimte om het meest creatief en gemotiveerd te zijn.”

Mathieu Dekker

“Binnen mijn functie wordt er gewerkt naar een duidelijk doel, waarbij ik de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen en omhoog te werken. Ook heb ik een team achter mij staan, dat mij volledig ondersteunt.”

Niek van Oorschot

“Er wordt veel geïnvesteerd in uitjes en activiteiten met collega’s, waardoor je een soort familie vormt. Hierdoor wordt er naar elkaar geluisterd en met elkaar meegedacht. Dit maakt de werksfeer zeer prettig.”

Harm de Ruijter

Veelgestelde vragen

We snappen dat je nog steeds met vragen zit, dus hieronder een verzameling van de meest gestelde vragen aan ons, inclusief antwoorden.

 • Naar wat voor mensen zijn jullie op zoek?

  Wij zoeken jonge, frisse, ambitieuze en hoogopgeleide jong-professionals met affiniteit voor techniek die niet vies zijn van hard werken. Dit natuurlijk wel in een prettige sfeer. Welke specifieke achtergrond je hebt, maakt voor de meeste van onze vacatures niet veel uit. We kijken vooral naar je potentie om te groeien en geloven dat alles te leren valt door de juiste instelling en begeleiding. 

 • Op welke manier besteden jullie aandacht aan persoonlijke ontwikkeling?

  Een jong, ambitieus team wil zich natuurlijk continue kunnen ontwikkelen. Als bedrijf kunnen we dus niet anders dan dit te faciliteren. We hebben een Shared Academy, waarin een breed scala aan cursussen, trainingen en certificaten aangeboden wordt. Hierin proberen we vooral ook van elkaar te leren, want we hebben met z’n allen best wat kennis in huis. 

 • Wat zijn de mogelijkheden bij Shared om door te groeien?

  Shared groeit als kool, en hier word jij onderdeel van. Daarom is er veel ruimte voor afwisseling van werkzaamheden, voor oprechte interesse in jouw visie en ideeën en voor een gesprek om te kijken naar vervolgstappen in jouw carrière en ontwikkeling. 

 • Hoe zorg je ervoor dat je betrokken met elkaar blijft, zeker in deze groeifase?

  We organiseren iedere maand één grote vrijmibo. Deze start met een aantal presentaties over waar we bij Shared mee bezig zijn om op de hoogte te blijven van alle projecten die lopen. Vervolgens is er tot in de late uurtjes de tijd om je collega’s buiten de werkzaamheden om te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje. En iedere andere vrijdag wordt er eigenlijk ook een borrel gedronken met de mensen die op kantoor werken.

  Daarnaast werk je vaak in teamverband bij opdrachtgevers en trek je gezamenlijk op bij het volgen van trainingen of het behalen van certificaten. Tenslotte organiseren we sessies waarin we kennis delen vanuit verschillende opdrachtgevers om zo van elkaar te blijven leren.

 • Hoe is jullie kantoorbeleid tegenwoordig?

  Hybride werken is tegenwoordig dé term, zowel bij onze opdrachtgevers alsook bij Shared. In de praktijk komt het erop neer dat je deels bij de opdrachtgever werkt, deels bij Shared en deels thuis. We hebben een mooi kantoor in Rotterdam en vinden het belangrijk dat je daar regelmatig bent. Zo groei je samen met collega’s als professional.

Past dit bij jou? Neem contact op met Stas

Stas Sprinkhuizen

HR-medewerker

stas@shared.nl +31626603739

Terugbelverzoek voor Stas

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten