Werken bij Shared

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan, toffe collega’s en goede arbeidsvoorwaarden?
Zoek dan niet verder en solliciteer bij Shared!

Onze mensen en cultuur.

Bij Shared wordt hard gewerkt in een ontspannen sfeer en met veel plezier. Onze mensen hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zetten het belang van de klant voorop. Hierin is natuurlijk ruimte voor flexibiliteit: er wordt rekening gehouden met tentamenperiodes en er is flexibiliteit om uren in te delen.

 • Jonge en senior specialisten en tech-savvy consultants
 • We zijn erg geïnteresseerd in jouw visie en ideeën!
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Uitstekende versgemalen koffie, een poolbiljart en gedreven collega’s die voor elkaar klaar staan

  Vacatures

  Technisch projectleider

  Sta jij te springen om jouw analytische geest, coding skills en commerciële affiniteit te ontwikkelen binnen een ambitieus en snelgroeiend bedrijf? Ben jij een pionier en ben je op je best in een dynamische omgeving met veel verantwoordelijkheid op je schouders? Dan kun je helemaal los in onze functie van Technische projectleider!

  Bekijk vacature

  Werkvoorbereider/Procesconsultant

  Ben jij een persoon met een afgeronde HBO/WO opleiding en heb je een analytische geest? Toon je daarnaast interesse in technologie en automatisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Marketing & Communicatie medewerker

  Heb jij een studie HBO/WO Marketing en/of Communicatie (of vergelijkbare studie) met succes afgerond? Heb je interesse in het werkveld automatisering en consultancy? Ben jij ondernemend en kan je moeilijke concepten helder verwoorden? En iemand die daar ook het juiste beeldmateriaal bij zoekt of maakt? Dan zoeken we jou!

  Bekijk vacature

  Junior Consultant 40 uur/week

  Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en buitengewone vaardigheden in Excel en/of Access? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit innoveren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Junior Werkvoorbereider, FT, Rotterdam of Amsterdam

  Zoek jij een uitdaging in een dynamische omgeving op het snijvlak van techniek en logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Medior Full-Stack software engineer

  Shared bouwt hard aan een eigen platform voor Robotic Process Automation genaamd Shared Robotics. Wij zijn PER DIRECT op zoek naar versterking van het ontwikkelteam met een full-stack software engineer met 2-3 jaar ervaring.

  Bekijk vacature

  Junior Automation Developer

  Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en vaardigheden in VBA en/of Python? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit het automatiseren van tijdrovende administratieve processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Parttime Junior Consultant

  Ben jij een HBO/WO student van 20 jaar of ouder met een analytische geest en vaardigheden in VBA en/of Python? Toon je veel initiatief en haal jij energie uit innoveren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk vacature