Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij enthousiast, hoogopgeleid en ambitieus? Heb je een kritische en frisse blik? Ben je geïnteresseerd in IT, technologie en automatisering? En wil je bijdragen aan de missie van Shared om het werk van anderen zo simpel mogelijk te maken? Zoek dan niet verder, maar solliciteer bij Shared!

Solliciteer direct

Over Shared

Shared is in 2015 opgericht met als doel om het werk voor andere bedrijven zo eenvoudig mogelijk te maken. Op deze manier blijft er tijd over voor het werk dat er echt toe doet. Dit doen we allemaal onder het motto: meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren. We zijn gestart met een aantal studenten die als bijbaan aan de slag zijn gegaan, en inmiddels is Shared uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Zo zijn we nu met zo’n 35 medewerkers. Daarnaast hebben we een aantal toonaangevende klanten in, onder ander, de bouw- en energiesector. Bovendien zijn we nog zeker niet uitgegroeid!

  Onze visie

  Bij Shared zetten we het belang van de klant altijd voorop. Daarom werken we hard, maar in een ontspannen en plezierige sfeer. Verder geloven we in het frisse perspectief van jong talent en we werken dan ook met een team van enthousiaste, gemotiveerde en energieke tech-savvy jong-professionals. Ook is er bij Shared oprechte interesse in jouw visie en ideeën en is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij gaan er vanuit dat investeren in onze medewerkers leidt tot het hoogst haalbare rendement: een organisatie waarin de toppresteerders de koers bepalen!

   Waarom werken bij Shared?

    Mogelijkheden

    Door bij Shared te werken word je onderdeel van een jong en snel groeiend IT- en consultancy bedrijf. Hierdoor is veel ruimte voor afwisseling van werkzaamheden, eigen initiatief en zijn er veel mogelijkheden om door te groeien.

    Persoonlijke ontwikkeling

    We tonen veel interesse in jouw visie en ideeën, er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal. Bovendien krijg je toegang tot de Shared Academy, een platform waar cursussen voor en door Shared medewerkers aangeboden worden. Hier kan je bijvoorbeeld certificaten halen op het gebied van BI, software ontwikkeling, proces consultancy, communicatieve vaardigheden en nog veel meer.

    Het team

    Je komt te werken in een jong team met leuke collega’s die voor elkaar klaar staan. Op ons kantoor aan de Rotte in Rotterdam zorgen we voor goede koffie, gezellige vrijdagmiddagborrels, nog betere maandborrels, en hele gave uitjes.

    Onze vacatures

    Wat vinden onze mensen?

     “De afwisseling binnen mijn werk zorgt voor veel uitdagingen en daarom krijg ik energie van mijn werk. Hoe moeilijk een situatie ook kan zijn, ik probeer er altijd het beste van te maken. En ondanks dat het team op verschillende locaties zit, zijn collega’s altijd bereid om te helpen.”

     - Daniël van Keulen

     Procesconsultant

     “Wat het werken bij ons aantrekkelijk maakt is dat er veel ruimte is om nieuwe technieken te ontwikkelen. Shared haalt het nieuwste uit gevestigde technieken in plaats van bekende problemen op te lossen met experimentele technieken. Hierdoor krijg ik de ruimte om me steeds verder te ontwikkelen”

     - Roel Hemerik

     Developer

     “Binnen Shared is het mogelijk om zelf met ideeën te komen en deze uit te werken. Persoonlijke ontwikkeling staat bij Shared voorop en je wordt aangemoedigd om jezelf continu te blijven ontwikkelen.”

     - Joost van Dam

     Automation engineer/ Procesconsultant

     Maak kennis met onze mensen

      Geïnteresseerd?

      Neem contact op met Rianne Hop

       Rianne Hop

       Rianne Hop

       Marketingcommunicatie manager

       Opdrachtgevers waar we voor werken