OrderSync by Shared

Krachtige oplossing voor het proactief verwerken van nieuwe werkorders voor organisaties in de installatie-, onderhouds- en utiliteitsbranche. Ontdek hoe onze innovatieve Intelligent Document Processing (IDP) oplossing ongestructureerde data uit e-mails, PDF’s en webportalen controleert en verwerkt in onder andere een ERP-pakket. Altijd met gebruiksgemak en snelle implementatie voorop.

Optimaliseer operationele processen en maak slimmere beslissingen met OrderSync by Shared.

Ga met ons in gesprek

Features

Automatische verwerking van inkomende e-mails en bijlagen

Kost het je veel tijd en moeite om e-mails en bijlagen handmatig te verwerken? Niet langer. Met OrderSync by Shared wordt het proces van ontvangen en analyseren van werkbonnen en bijlagen vereenvoudigd. Geavanceerde automatiseringstechnologieën zorgen ervoor dat inkomende e-mails en bijlagen direct verwerkt worden. Zo hoef jij het niet meer te doen!

Features

Integratie met externe bronnen

Mis je dan nog informatie die je nog uit externe bronnen moet halen? Bijvoorbeeld uit portals en interne systemen? Geen probleem. OrderSync by Shared is geïntegreerd met allerlei externe bronnen. De gegevens kunnen dus simpel aangevuld en geoptimaliseerd worden met de informatie uit de webportalen. Zo heb je altijd zicht op het volledige en meest actuele plaatje.

Features

Altijd inzicht in de status

Wil je inzicht en controle op statusupdates? Met een op maat te configureren app OrderSync biedt continu inzicht in de status van het automatische proces en is bijsturing waar nodig mogelijk. Hierdoor krijg je continu waardevolle inzichten, waarmee je betere beslissingen kan maken. Een perfecte samenwerking tussen mens en technologie.

En nog veel meer features

Zie hiernaast de volledige lijst met features.

 • ERP-integratie

  OrderSync by Shared realiseert een naadloze integratie met je ERP-systeem, waardoor gegevens moeiteloos worden gesynchroniseerd tussen verschillende systemen. Deze integratie zorgt voor een gestroomlijnde workflow en verbetert de operationele efficiëntie. Dubbele invoer komt niet meer voor en we garanderen realtime gegevensbeschikbaarheid.

 • Automatische statusbepaling

  OrderSync by Shared maakt gebruik van geavanceerde intelligentie en logica om automatisch de status van taken en processen te bepalen. Door slimme algoritmen toe te passen, kan het systeem snel en nauwkeurig statussen toewijzen op basis van vooraf gedefinieerde criteria. Dit versnelt besluitvormingsprocessen, minimaliseert handmatige interventie en verbetert de algehele efficiëntie van het werkproces.

 • SharePoint-opslag en Dataverse-extractie

  Met OrderSync by Shared profiteer je van de mogelijkheid om bijlagen veilig op te slaan in Microsoft SharePoint en relevante informatie te extraheren naar Microsoft Dataverse voor geoptimaliseerd gegevensbeheer. Deze geïntegreerde aanpak biedt een centrale opslagplaats voor documenten en stelt de rest van de organisatie in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot en te werken met essentiële informatie, wat resulteert in verbeterde samenwerking en besluitvorming binnen de organisatie.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je nog steeds met vragen zit, dus hiernaast een verzameling van de meest gestelde vragen aan ons, inclusief antwoorden.

 • Hoe werkt OrderSync by Shared?

  De OrderSync by Shared app is een Power App, onderdeel van het low-code Microsoft Power Platform en Microsoft 365. Na een snelle implementatie is de app volledig geïntegreerd binnen de IT-omgeving van jouw organisatie. De app is te gebruiken als web-app of als geïntegreerde app binnen Microsoft Teams.

 • Waarom Low Code?

  OrderSync by Shared is ontwikkeld met behulp van low code om een flexibele, scherp geprijsde en veilige oplossing aan te kunnen bieden. Ook maakt dit het mogelijk om speciaal voor jouw organisatie functionaliteiten toe te voegen die passen bij jullie manier van werken. Zo hoef je, zoals bij andere platforms vaak wel het geval is, niet te wachten totdat de functionaliteiten eindelijk toegevoegd zijn. Vraag ons ter inspiratie naar de extra’s die we eerder voor onze klanten hebben toegevoegd.

 • Hoe veilig is OrderSync by Shared?

  OrderSync by Shared draait volledig in jouw eigen IT-omgeving. Dus geen data die buiten de organisatie komt of integraties die moeten worden opgezet om inloggen door werknemers mogelijk te laten maken. OrderSync by Shared maakt gebruik van de bestaande security infrastructuur van Microsoft 365, waardoor jouw IT-beheerders zelf het beheer kunnen doen.

 • Hoe gebruiksvriendelijk is OrderSync by Shared?

  OrderSync by Shared is ontwikkeld om gebruikers met verschillende digitale vaardigheden een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Daarnaast bieden we een gebruikersvriendelijke en interactieve tutorial aan waarmee jij jouw organisatie snel op weg helpt met de app.

Reviews

Wat vinden anderen

Shirley van Beers

Directeur Beers Elektrotechniek

“Na een opstartfase waarin er nog af en toe wat foutjes uit OrderSync by Shared moesten worden gehaald, draait de app inmiddels als een tierelier en kunnen we niet meer zonder.”

2023

Sander Spruit

Manager afdeling Beheer & Onderhoud bij Eteck

“Dankzij de oplossing van Shared kunnen wij binnen team Beheer & Onderhoud meer focus leggen op de analyse en het voorkomen van complexe storingen.”

2024

René Sturing

Projectleider bij De BUCH

“Collega’s kregen mee: ‘Werk thuis. Merk je dat het echt even niet gaat? Kom dan een dagdeel naar kantoor.’ En hier is gebruik van gemaakt. Dus zo hebben we op een zo veilig mogelijke manier onze mensen door de coronaperiode gekregen. Dit stukje techniek en de snelle service is daarmee zeker van waarde.”

2022

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten