Over Shared

Wij zijn Shared. Een team van jonge, energieke mensen met allerlei verschillende achtergronden. Met een open blik gaan we aan de slag bij diverse organisaties, waarin we streven naar creativiteit en outside-the-box-denken.

Wie zijn we?

Shared is in 2015 opgericht met als doel om organisaties slimmer en efficiënter te laten werken. We optimaliseren administratieve taken en processen. Zo blijft er tijd over voor het werk dat er echt toe doet. We zorgen ervoor dat onze klanten:

01
Relevant blijven

Relevant kunnen blijven in een continu veranderende omgeving.

02
Beheersbaar zijn

Beheersbaar kunnen blijven én tegelijkertijd snel vooruit kunnen gaan. 

03
Excellent talent

Excellent talent een plek kunnen geven in de organisatie. Talent dat goed presteert in de functie én continu vernieuwing aanjaagt.  

Meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren

Dit alles doen we onder het motto: meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren. We komen dus niet met hoog-over adviezen op boardniveau, maar beginnen in de dagelijkse praktijk. Zo komen onze frisse, enthousiaste jong-professionals van binnenuit met outside-the-box ideeën én de mogelijkheid om digitale oplossingen te implementeren. Dit doen we vooral met, maar is zeker niet beperkt tot, klanten in de bouw-, infra- en energiesector.

Wat doen we dan precies?

01
Talent

De medewerker van de toekomst neerzetten binnen organisaties: analytisch sterk en met digitale vaardigheden van BI- en low-code developers.

02
Innovatie

Innovatie vanaf de werkvloer stimuleren door simpelweg mee te werken en operationeel expert te worden.

03
Digitale oplossingen

Digitale oplossingen ontwikkelen die snel een probleem verhelpen en direct waarde opleveren.

04
Werkprocessen

Kritisch kijken naar werkprocessen en ervoor zorgen dat deze efficiënt zijn en aansluiten op de organisatiedoelen.

05
One-stop-shop

Een efficiënte one-stop-shop bieden, waarin we digitale oplossingen direct kunnen ontwikkelen én beheren.

06
Vragen

Sectorbrede vragen identificeren en hiervoor zelf digitale producten te ontwikkelen.

Onze mensen

Onze mensen zijn jong, energiek en enthousiast. We werken met mensen met diverse achtergronden, waardoor je altijd kan rekenen op creatieve en outside-the-box oplossingen. Tegelijkertijd hebben we de afgelopen jaren de nodige ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van procesoptimalisatie en digitalisering. Zo kunnen we organisaties oplossingen bieden die normaal moeilijk binnen die organisatie te realiseren zijn.

Welke mensen staan er te springen om aan de slag te gaan?

Operational Excellence
Aanjagers

Onze jonge en hoogopgeleide aanjagers die starten met het meewerken in de dagelijkse praktijk. Daar brengen zij allereerst rust en structuur in het werkproces. Daarnaast komen ze met praktische ideeën voor verbeteringen. Ze zijn getraind in het gebruik van (low-)code en BI-platformen én in Lean-, innovatie- en PM-technieken.

Digital technologies
Facilitators

Onze gedreven, zelfsturende en gecertificeerde experts op het gebied van digitale transformatie. Zij vervullen een expert- en architectenrol, onder andere ter ondersteuning van de aanjagers. Onze facilitators kennen een cultuur van experimenteren en technisch op kop lopen.

Process Consultancy
Pioniers

Onze jonge, hoogopgeleide consultants die zich bezighouden met het verbeteren van processen bij jou in de organisatie. Dit doen ze met behulp van onze eigen AMPLIFY-methodiek. Ze zijn daarnaast getraind in Process Mining, BI-platformen en Lean-technieken.

Onze cultuur

Onze cultuur is het best te omschrijven door onze kernwaarden.

Samen

We werken samen. Samen als collega’s, samen met de klant en samen met de wereld om ons heen: Shared. Dit doen we vanuit een open houding van gelijkheid en respect voor iedereen.

Helder

Communicatie is alles. Zowel als collega’s onderling als naar de klant. We zijn duidelijk en realistisch in wat we kunnen. Daarom beloven we niet altijd ‘ja’, maar zeggen we ook af en toe eerlijk ‘nee’. Zo kan je altijd op ons bouwen.

Raak

We denken outside-the-box. Hierdoor passen we soms niet in een hokje, zijn we anders dan anderen en vallen we op. Dat vinden we niet erg, want we leggen de lat dan ook net iets hoger dan anderen. Zo overtreffen we jouw verwachtingen en laten we jouw organisatie op kop lopen met onze innovatieve ideeën.

Doortastend

We willen impact maken en werken hier hard voor. Met rake oplossingen komen vereist moed, discipline, goed leiderschap en toewijding. We zijn vastberaden en zetten ons maximaal in voor de ontwikkeling van jouw organisatie en die van onze medewerkers. Af en toe moet je dan fouten durven maken en dat mag; we zijn allemaal mensen.

De Shared Academy

Bij Shared staat innovatie centraal. Innovatie bij de klant, maar ook innovatie binnen Shared en bij onze medewerkers. Zo halen we het beste uit onszelf en kunnen we het beste leveren aan onze klanten.

We hebben onze eigen Shared Academy opgericht. Een platform waar we cursussen, trainingen en certificeringen aanbieden voor- en door medewerkers. Met ons team hebben we veel kennis in huis. We willen hier dan ook maximaal van profiteren. Daarom geven we de mogelijkheid aan onze medewerkers om hun kennis en skills te delen. Zo leren we continu van elkaar. Ook zijn er certificaten te behalen waarmee je je kennis en skills bewijst.

In de Shared Academy kan je je ontwikkelen in een scala van onderwerpen en thema’s. Dit zijn inhoudelijke onderwerpen, zoals low-code software development, engineering, Business Intelligence, Process consultancy en Cloud solution design. Maar ook soft skills, zoals communicatieve vaardigheden, scrum en projectmanagement. De Shared Academy is net zoals Shared continu in ontwikkeling, dus het aanbod wordt alleen maar groter.

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten