Over Shared

Even voorstellen.

Shared Services & Robotics.

De dienstverlening van Shared wordt ondersteund door twee gespecialiseerde divisies die samen een totaalpakket aan dienstverlening voor onze klanten mogelijk maken.

Shared Services en Shared Robotics werken nauw samen en hebben enkele gemeenschappelijke kenmerken:

 • Veel sectorkennis in de bouw, infra, finance, techniek en IT
 • Ruime ervaring met zowel corporate als MKB-organisaties
 • Eigen professionele support & service-ondersteuning
 • Flexibele en schaalbare dienstverlening

  Shared Services.

  Shared Services bestaat uit een team van ervaren processpecialisten, data-analisten, programmeurs en uitvoerders. Deze experts stroomlijnen en optimaliseren uw processen en leveren output volgens heldere KPI’s.

  Wat ons onderscheidt? Snelle proces- en datagedreven analyses. Geen strategische vergezichten maar direct toepasbare, solide en geborgde oplossingen. Deze oplossingen worden geïmplementeerd door een pool van jonge, ambitieuze en hoogopgeleide medewerkers. Een concept dat toepasbaar is op alle ondernemingen: MKB en Corporate. En dit alles tegen concurrerende tarieven.

  De dienstverlening van Shared Services valt uiteen in vijf gebieden: procesondersteuning: Process Support, Business Tooling, Data Science & Analytics, Outsourcing & Detachering.

  Shared Robotics.

  Robotic Process Automation (RPA) is een techniek die volop in ontwikkeling is om veelvoorkomende, tijdrovende en op regels gebaseerde processen te automatiseren. Het stelt bedrijven in staat om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en kosten te reduceren, daarnaast ontlast het werknemers die zo meer tijd overhouden om te focussen op inhoudelijk werk en klantcontact.

  Voordelen bij gebruik van RPA zijn onder meer lage instapkosten, snelle implementatie, geen aanpassingen aan bestaande IT-infrastructuur, meer inzicht en meer controle.

  Shared heeft een eigen RPA platform ontwikkeld: Shared Robotics.  Een zeer flexibel platform dat elk administratief proces aankan: web applicaties, windows native applicaties en ‘gestreamde’ software. Daarnaast maakt het platform technieken zoals machine learning en kunstmatige intelligentie zeer toegankelijk.

  Shared Robotics onderscheidt zich met een lean platform gebaseerd op de allerlaatste technologie, snelle maatwerkoplossingen en zeer concurrerende licentiekosten en tarieven.