Shared Products

Heb jij het idee dat de technologie je organisatie regelmatig inhaalt? Dat sommige processen niet volledig gestroomlijnd verlopen? Maar zit je ook niet te wachten op een lang en duur traject met complexe software? Shared biedt diverse digitale oplossingen, die zichzelf al keer op keer bewezen hebben bij diverse klanten. Simpel en snel te implementeren. Zo wordt jouw werk weer leuker en makkelijker.

Waarom Shared Products?

01
Bottom-up ontwikkeling

Onze producten zijn gevormd op basis van onze visie: meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren. Door onze operationele kennis op de werkvloer bij klanten weten we precies wat jouw organisatie nodig heeft. We hebben namelijk zelf de pijn ervaren en werken nog steeds met onze oplossingen mee in deze organisaties.

02
Low-code: simpel en betaalbaar

Onze producten maken in de basis allemaal gebruik van low-code technologie. Hierdoor kunnen we generieke software snel, tegen een scherpe prijs én robuust aanpassen op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je vanwege low-code (Power Platform) niet afhankelijk van Shared voor de werking van het product. Een interne IT-afdeling zou zelfs het onderhoud of wijzigingen kunnen doen. Zo blijft jouw organisatie flexibel en kunnen we snel innoveren.

03
Veelgebruikt en bewezen

Onze producten zijn doorontwikkelde digitale oplossingen die we eerder bij andere opdrachtgevers hebben ontwikkeld. Ze hebben zich dus al bewezen en de ‘lessons learned’ zijn al toegepast in het product.

Shared Products

Het verhaal achter de Shared Products

Bij Shared staat innovatie met mens én technologie centraal. Het is ons doel om organisaties te helpen relevant te blijven in een continu veranderende wereld. Dit hebben we al succesvol gedaan voor vele klanten, zowel door operational excellence als door de inzet van digital technologies. In de afgelopen jaren hebben we diverse producten gebouwd, die naadloos aansluiten bij de dagelijkse problemen waar medewerkers tegenaan lopen. We zijn ervan overtuigd dat we nog meer bedrijven kunnen helpen door deze en vergelijkbare producten te maken en implementeren. Snel, simpel en voordelig!

Innovatie

Continu innoveren met de nieuwste technologie

Bij Shared werken innoveren we continu. Ons team bestaat uit gekwalificeerd young professionals die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technologie en dit weer kunnen inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Shared products: Wij delen onze ervaring, jij deelt de kosten.

Onze Shared Products

We bieden een diversiteit aan producten aan. Momenteel is alleen de Shared Spaces app live: een werkplekreserveringsapp. Binnenkort volgen diverse ander producten.

Spaces by Shared

Maximaliseer je kantoor, minimaliseer je zorgen met Spaces by Shared

Meer wetenMeer weten
OrderSync by Shared

Optimaliseer operationele processen en maak slimmere beslissingen met OrderSync by Shared

Meer wetenMeer weten
Low-code ontwikkeling

Minimale doorlooptijden, direct waarde voor je organisatie.

Meer wetenMeer weten

Waar wacht je nog op? Start nu met de Shared Products!

Reviews

Wat vinden anderen

René Sturing

Projectleider bij De BUCH

“Collega’s kregen mee: ‘Werk thuis. Merk je dat het echt even niet gaat? Kom dan een dagdeel naar kantoor.’ En hier is gebruik van gemaakt. Dus zo hebben we op een zo veilig mogelijke manier onze mensen door de coronaperiode gekregen. Dit stukje techniek en de snelle service is daarmee zeker van waarde.”

2022

Sander Spruit

Manager afdeling Beheer & Onderhoud bij Eteck

“Dankzij de oplossing van Shared kunnen wij binnen team Beheer & Onderhoud meer focus leggen op de analyse en het voorkomen van complexe storingen.”

2024

Shirley van Beers

Directeur Beers Elektrotechniek

“Na een opstartfase waarin er nog af en toe wat foutjes uit Robbie moesten worden gehaald, draait de robot inmiddels als een tierelier en kunnen we niet meer zonder.”

2023

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Terugbelverzoek voor Gerrit Jan

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten