Operational excellence

De wereld is continu in beweging. Ontwikkelingen op gebied van techniek en IT dienen zich in hoog tempo aan. Dat vergt aanpassingen in de organisatie. Ook vraagt dat om professionals die hierin mee kunnen gaan. Ben jij op zoek naar capaciteit in de vorm van professionals die goed presteren binnen al deze veranderingen? En die bovendien jouw organisatie kunnen helpen bij workflow-gerelateerde processen? Ga met ons in gesprek over onze nieuwe visie op detachering en de werknemer 2.0!

Operational Excellence bij Shared

Wij zien dat wendbaarheid, bijvoorbeeld in de bouw-, infra- en energiesector, steeds belangrijker wordt. Nieuwe (IT-)technologie heeft veel middenkaderposities productiever maar ook veel complexer gemaakt. Daarnaast blijven organisaties zitten met moeilijk te vervullen posities door een krapte op de arbeidsmarkt. Bovendien is de werkvloer vaak te druk met de core business. Hierdoor ontbreekt het aan tijd en focus om processen continu te verbeteren.

Shared biedt daarom dé oplossing. We leveren hoogopgeleide mensen die echt op de functie passen én die getraind zijn om op een prettige manier mee te denken over de vooruitgang binnen jouw organisatie. Onze mensen helpen met het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie. Daarbij ligt de focus op de kwaliteit van processen binnen de organisatie. 

Deze detachering van jonge, gedreven en communicatieve hoogopgeleiden combineren we met een aanbod van verschillende Digital Technologies die jouw organisatie meehelpen koploper te blijven. Ons talent is onder andere opgeleid in het gebruik van het Microsoft Power Platform. Zo kunnen zij niet alleen outside the box ideeën bedenken, maar ook vertalen naar concrete digitale oplossingen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we jouw organisatie optimaal kunnen ondersteunen en vooruit kunnen helpen. 

Shared gelooft dus, net als jij, in het continu verbeteren van operationele processen. Hierin staat het streven naar een perfecte uitvoering en continue vooruitgang centraal. En dat is precies hoe wij onze klanten aanvullend ondersteunen. Vandaar ook de naam: ‘Shared Operational Excellence’. 

Hoe zorgen we bij Shared voor Operational Excellence?

Bij Shared werken we vanuit het principe ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’. De kracht zit dus in de verbetering van binnenuit. Met onze expertkennis en door het meewerken met de teams op de werkvloer zelf, ervaren wij samen met jouw kennisdragers mogelijke knelpunten en verbeterpotentieel. Vervolgens kunnen we dan ook direct aan de slag gaan met het brainstormen en implementeren van ideeën en oplossingen. Onze mensen werken dus direct mee in de productie en ervaren met jou, als klant, de verbetermogelijkheden. Maximaal effectief, uniek en innovatief. 

Operational excellence voor Young Professionals

Ten eerste leveren we tijdelijk jonge professionals aan jouw organisatie. Onze mensen zijn vaak jong, altijd hbo- of wo-geschoold, zelfsturend, geduldig ambitieus, communicatief sterk en door Shared intern opgeleid. Het gaat hierbij dus altijd om juist-gekwalificeerde mensen. Jongeren, opgegroeid met digitale techniek, en hoger opgeleiden, presteren wezenlijk beter in deze omgevingen. Shared biedt een structuur om deze professionals te werven en te behouden voor onze en jouw organisatie. 

Vervolgens gaan onze professionals nog verder dan alleen presteren in de uitvoering. We observeren, analyseren, denken mee en adviseren over mogelijke aanpassingen en verbeteringen. Dit doen we op basis van de praktijk, vanuit kennis direct van de werkvloer. Als verbeteringen dan worden doorgevoerd, worden ze grondig geborgd. Compleet met goede documentatie en e-learnings voor het personeel.

Operational Excellence door opleiding en ontwikkeling

Jouw organisatie krijgt dus een professional die zorgvuldig is geselecteerd, met competenties die aansluiten bij de opdracht. Shared traint en begeleidt deze professional voordat hij aan de slag gaat. Ook heeft deze professional vaak al de nodige relevante werkervaring. Zo zorgen wij dat er een kant-en-klare werknemer in dienst komt. De professionals van Shared krijgen vervolgens ook de ruimte om hun professionele kennis op peil te houden en zich continu te ontwikkelen. Zo zijn onze professionals bijvoorbeeld getraind in het gebruik van het Microsoft Power Platform, onze AMPLIFY-methodiek en PM- en Lean-technieken. Dit zodat ze detachering natuurlijk tot een succes maken voor jouw organisatie en  vooruitgang kunnen aanjagen.

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Ferris

Ferris Mabtoul

ferris@shared.nl +31621422176

Terugbelverzoek

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten