Operational excellence

De wereld is continu in beweging. Ontwikkelingen op gebied van techniek en IT dienen zich in hoog tempo aan. Dat vergt aanpassingen in de organisatie en om professionals die hierin mee kunnen gaan. Ben jij op zoek naar capaciteit in de vorm van professionals die goed presteren binnen al deze veranderingen? En die bovendien jouw organisatie kunnen helpen bij workflow-gerelateerde processen? Ga met ons in gesprek over onze nieuwe visie op detachering en de werknemer 2.0!

Operational Excellence bij Shared

Binnen veel organisaties ontbreekt het aan tijd en focus om processen continu te verbeteren. Shared biedt dé oplossing. We leveren hoogopgeleide mensen die echt op de functie passen én die getraind zijn om op een prettige manier mee te denken over de vooruitgang binnen jouw organisatie. Onze mensen helpen met het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie. Daarbij ligt de focus op de kwaliteit van processen binnen de organisatie.

Shared gelooft dus, net als jij, in het continu verbeteren van operationele processen. Hierin staat het streven naar een perfecte uitvoering en continue vooruitgang centraal. En dat is precies hoe wij onze klanten aanvullend ondersteunen. Vandaar ook de naam: ‘Shared Operational Excellence’.

Meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren

Bij Shared werken we vanuit het principe ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’. De kracht zit dus in de verbetering van binnenuit. Met onze expertkennis en door het meewerken met de teams op de werkvloer zelf, ervaren wij samen met jouw kennisdragers mogelijke knelpunten en verbeterpotentieel. Vervolgens kunnen we dan ook direct aan de slag gaan met het brainstormen en implementeren van ideeën en oplossingen. Onze mensen werken dus direct mee in de productie en ervaren met jou, als klant, de verbetermogelijkheden. Maximaal effectief, uniek en innovatief. 

Operational Excellence bij Shared bestaat uit:

01
Young Professionals

We bieden jouw organisatie tijdelijk jonge professionals. Zij zijn vaak jong, altijd hbo- of wo-geschoold, zelfsturend, geduldig ambitieus, communicatief sterk en door Shared intern opgeleid. Het gaat hierbij dus altijd om juist-gekwalificeerde mensen. Shared biedt een structuur om deze professionals te werven en te behouden voor onze en jouw organisatie.

Deze aanjagers gaan ook een stap verder dan alleen presteren in de uitvoering, maar denken mee over continue verbeteringen voor jouw organisatie, vanuit de praktijk.

02
Opleiding en ontwikkeling

Bij Shared trainen we onze professionals voordat ze aan de slag gaan, zodat er een kant-en-klare werknemer in dienst komt. Daarnaast krijgen onze aanjagers ook de ruimte om hun professionele kennis op peil te houden en zich continu te ontwikkelen. Zo zijn onze professionals bijvoorbeeld getraind in het gebruik van het Microsoft Power Platform, onze AMPLIFY-methodiek en PM- en Lean-technieken. Dit zodat ze detachering natuurlijk tot een succes maken voor jouw organisatie en vooruitgang kunnen aanjagen.

03
Digital Technologies

Deze detachering van jonge, gedreven en communicatieve hoogopgeleiden combineren we met een aanbod van verschillende Digital Technologies die jouw organisatie meehelpen koploper te blijven. Ons talent is onder andere opgeleid in het gebruik van het Microsoft Power Platform. Zo kunnen zij niet alleen outside-the-box ideeën bedenken, maar ook vertalen naar concrete digitale oplossingen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we jouw organisatie optimaal kunnen ondersteunen en vooruit kunnen helpen.

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Ferris

Ferris Mabtoul

ferris@shared.nl +31621422176

Terugbelverzoek voor Ferris

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten