Digital technologies

Shared biedt op het gebied van digitale transformatie verschillende vormen van dienstverlening aan afgestemd op behoefte en volwassenheid. Zo helpen wij organisaties met het opleiden van Citizen Developers, met het opzetten van een data-strategie of gewoon met de ontwikkeling van softwarematige oplossingen.

Waarom Digital Technologies van Shared?

Shared wil jouw organisatie helpen relevant te blijven in een continue veranderende omgeving. Daarbij kan IT een flexibel en krachtig middel zijn. Het helpt om jullie behoeften en ideeën zo snel mogelijk om te zetten naar praktische oplossingen. We zien echter dat dit in de praktijk vaak niet zo makkelijk gaat.

01
Interne IT-planning staat bomvol

De interne IT-organisatie heeft vaak de handen vol. Onder andere aan beheer en onderhoud van de eigen infrastructuur, geplande aanpassingen in de kernsystemen en werkplekbeheer. Vaak wordt er gewerkt met ‘big-room’-planningen waarin nieuwe projecten vanuit de business pas na zes maanden worden opgepakt. De business heeft hier nauwelijks invloed op en kan gedurende de ontwikkeling niet heel veel anders dan toekijken.

02
Oplossingen sluiten niet goed aan

Wanneer er eenmaal tóch oplossingen worden ingekocht of ontwikkeld, blijkt vaak dat deze helaas niet goed aansluiten op de praktijk. Dit kan zelfs tot nóg meer frustratie leiden op de werkvloer. Dat komt bijvoorbeeld vaak omdat de ontwikkelaars te ver af staan van de werkvloer. Ook blijkt het achteraf moeilijk om de gerealiseerde oplossing aan te passen.De interne IT-organisatie heeft vaak de handen vol. Onder andere aan beheer en onderhoud van de eigen infrastructuur, geplande aanpassingen in de kernsystemen en werkplekbeheer. Vaak wordt er gewerkt met ‘big-room’-planningen waarin nieuwe projecten vanuit de business pas na zes maanden worden opgepakt. De business heeft hier nauwelijks invloed op en kan gedurende de ontwikkeling niet heel veel anders dan toekijken.

03
Hoge kosten voor maatwerk

Lang niet altijd volstaan bestaande oplossingen, waardoor maatwerk soms de enige oplossing is. Dit betekent vaak dure externe ontwikkeling, hoge interne beheerkosten en resulteert regelmatig in het uitblijven van een oplossing.

Aanjagen van vooruitgang

Shared biedt de ervaring, middelen en focus om de snelheid van digitaliseren drastisch te verhogen: het aanjagen van vooruitgang. Door low code en custom code in te zetten in combinatie met een frisse innovatiemethodiek garanderen we verbazingwekkende oplossingen. Bekijk onze Tech stack om te zien met welke platformen we dat doen.

Wat zijn de Digital technologies van Shared?

Om briljante ideeën vanuit de werkvloer te kunnen vertalen naar concrete digitale oplossingen, is er een brede expertise in verschillende technologieën nodig. Shared biedt die expertise in de volgende vormen:

Process automation

Meer wetenMeer weten

App & Tool development

Meer wetenMeer weten

Data & Intelligence

Meer wetenMeer weten

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Terugbelverzoek voor Gerrit Jan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe pakken we dat nou samen aan?

Powerful introduction

Kom in aanraking met het Power Platform en creëer draagvlak binnen de organisatie. We laten zien waarom het Microsoft Power Platform dé strategische keuze is voor de toekomst en hoe je dit implementeert. Dit doen we door middel van hackathons, ‘App in a Day’-challenges en Q&A-sessies met business- en IT-management.

Direct value development

Krijg simpelweg toegang tot ontwikkelcapaciteit op project- of detacheringsbasis. Dit kan zowel in de vorm van een volledig projectteam alsook in de vorm van één professional. Bepaal zelf de mate van regie en maak gebruik van de gecertificeerde technische expertise binnen onze Tech Stack.

Coaching & Tech support

Ideaal voor organisaties die zelfstandig bezig zijn binnen het Power Platform, maar af en toe back-up nodig hebben. Gecertificeerde experts staan klaar om bijvoorbeeld Citizen Developers bij te staan binnen hun projecten of certificeringstrajecten. Ook is het mogelijk om beheer en onderhoud van oplossingen onder te brengen op basis van een Service Level Agreement.

Long-term partnership

Ga voor langere tijd een partnerschap aan en deel mee in de best practices, opleiding, projectaanpak en technologie van Shared. We leiden samen op en pakken samen interne projecten op, totdat de eigen organisatie dit zelf overneemt. Dit is dé manier om een cultuur van innovatie in één keer goed door te voeren en dé manier om een organisatie digitaal te transformeren.

Boots on the ground

Plaats aanjagers van vooruitgang van Shared binnen de eigen organisatie als verlengstuk van de eigen IT-organisatie. Verbeter de samenwerking tussen business en IT. En vergroot de adaptatie van initiatieven op het gebied van digitale transformatie op de werkvloer. Zo sluiten oplossingen daadwerkelijk aan op de behoefte en maak je kennis met de kracht van Citizen Development.

Custom made

Maak gebruik van de brede kennis op het gebied van software ontwikkeling van Shared als aanvulling op low code platformen. Laat complexe deeloplossingen ontwikkelen door de software- en cloud engineers van Shared en integreer ze in de bedrijfsvoering. Zo kun je low code ontwikkeling in eigen beheer houden zonder in te leveren op wendbaarheid.

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten