Volgende technologie >

Low-code ontwikkeling

Moet jouw organisatie ook snel reageren op kansen? Heb je geen tijd voor lange doorlooptijden van ontwikkelmethoden? Dan is low-code ontwikkeling dé oplossing! Met low-code zijn doorlooptijden minimaal, waardoor de oplossing direct waarde oplevert voor je organisatie.

Ga met ons in gesprek

Waarom low-code ontwikkeling van Shared?

Behoefte vanuit de werkvloer

Bij Shared stellen we de eindgebruikers op de werkvloer centraal. Samen met hen bepalen we de functionaliteiten. Daarbij werken we volgens een methodiek waarbij altijd aandacht is voor de context en het grotere geheel van een afdeling binnen je organisatie. Zo valideren we of de wensen van de werkvloer ook in lijn zijn met de grotere organisatiedoelen.

Multidiciplinair team

Vanuit Shared werken we niet alleen met IT’ers, maar ook met veel ervaren proces consultants, operationele experts en financials. Onze proces consultants zijn aantoonbaar succesvol in het identificeren en uitwerken van procesverbeteringen in de meest complexe omgevingen. Deze unieke ervaring binnen Shared zorgt ervoor dat elke klantvraag altijd van meerdere zijden wordt belicht.

Synergie tussen low-code & high-code

Het Power Platform groeit snel en er is heel veel mogelijk binnen het platform. Toch kan het voorkomen dat iets (nog) niet gebouwd kan worden met low-code. Dan voegen we high-code modules toe om oplossing te creëren die het meest effectief is voor jouw organisatie.

Hoe zetten wij low-code ontwikkeling in?

Flexibele oplossing voor Agile organisaties

Low-code biedt een oplossing als je als organisatie kampt met een gebrek aan flexibiliteit in je IT-landschap. Vaak zijn interne processen niet wendbaar genoeg om snel in te spelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Dit komt vaak doordat je vastzit aan centrale ERP-pakketten of complexe maatwerk software, waardoor aanpassingen kostbaar en tijdrovend zijn. Met low-code kun je snel nieuwe mogelijkheden benutten en uitdagingen omzetten in oplossingen. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde ontwikkeling kunnen we bijvoorbeeld uitbreidingen op ERP-pakketten realiseren binnen een platform dat wereldwijd door vele organisaties wordt gebruikt. Hierdoor is je organisatie niet langer afhankelijk van één leverancier en kan je flexibeler opereren in een snel veranderende markt.

Hoe zetten wij low-code ontwikkeling in?

Microsoft Synergie

Low-code, vooral het Microsoft Power Platform, maakt het mogelijk voor ontwikkelaars wereldwijd om interne oplossingen bij verschillende organisaties te onderhouden. Door de synergie met het Microsoft-ecosysteem kunnen zelfs Microsoft 365-werkplekbeheerders onderhoudstaken uitvoeren en functies toevoegen. Bovendien vereist low-code weinig onderhoud, aangezien updates automatisch worden uitgevoerd door Microsoft. Deze integratie biedt een vertrouwde gebruikerservaring en maakt de adoptie van low-code oplossingen snel en efficiënt, waardoor we snel waarde toevoegen aan de processen in jouw organisatie

Hoe zetten wij low-code ontwikkeling in?

Low Code Productcyclus

Onze Low-Code Productcyclus begint met het identificeren van de uitdagingen en behoeften van jouw organisatie. Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan op en bieden we een offerte aan die aansluit op je organisatiedoelen. Zodra we groen licht krijgen, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een op maat gemaakt Minimum Viable Product (MVP). Na de lancering van het MVP bieden we proactief beheer aan onder een Service Level Agreement (SLA). Inclusief het oplossen van storingen en onderhoud en het verkennen en implementeren van nieuwe gewenste functionaliteiten. Zo wordt Shared je flexibele, betrouwbare en continu evoluerende digitale partner.

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tijd voor een frisse wind

Ga met ons in gesprek

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten