< Vorige technologie

Onze Tech Stack

Goede ideeën worden enkel snel realiteit met behulp van een goed uitgeruste gereedschapskist. Shared heeft zich dan ook door de jaren heen gespecialiseerd en gecertificeerd in platformen en technologieën die uitstekend aansluiten bij de eigen ontwikkelvisie: flexibel, volledig en betrouwbaar. Hierdoor kunnen we onderscheidend zijn ten opzichte van interne ontwikkelteams en traditionele softwareontwikkeling. Lees hier welke technologieën we hiervoor aanwenden.

Ga met ons in gesprek

Het Microsoft Power Platform

Dit is hét antwoord op schaduw-IT, tegenvallende ontwikkeltijden en torenhoge beheerkosten. Eén platform voor app development, business intelligence en chatbots in perfecte synergie met de rest van jouw digitale kantoor. Het Power Platform biedt tezamen met het Microsoft 365-pakket en Azure Cloud Services een suite aan oplossingen die ongeëvenaard blijkt. Het Power Platform wordt geleverd met honderden connectoren, Dataverse als robuuste oplossing voor dataopslag en AI-builder voor geavanceerde besluitvorming.

Organisaties met Microsoft- of Office 365-licenties kunnen direct al gratis gebruik maken van een brede set van functionaliteiten. Dit maakt het Microsoft Power Platform naast het veelzijdigste óók het meest betaalbare digitaliseringsplatform in de markt.

Power Automate Cloud & Desktop

Waar Power Automate Cloud een API-gebaseerd Integration Platform vormt, is Power Automate Desktop een RPA-tool. Gezamenlijk bieden ze een antwoord op vrijwel elke business case op het gebied van Process Automation. Bovendien winnen ze hard aan populariteit. Lees hier meer over IPaaS en RPA.

Power Apps

Wanneer je snel moderne business apps wil ontwikkelen ontkom je eigenlijk niet aan Power Apps. Waar andere low code oplossingen té complex blijken voor Citizen Development, maakt Power Apps dit helemaal waar. Dit doet het door te werken met een gebruikersvriendelijke visuele ontwerpomgeving en simpele logica vergelijkbaar met formules in Excel. Gecombineerd met de uitstekende integratie met bijvoorbeeld Power Automate biedt dit een superieure ervaring op het gebied van digitale transformatie.

Power BI

In alle Magic Quadrants for BI and Analytics Platforms die Gartner de afgelopen jaren lanceerde staat Power BI steevast rechts bovenin afgebeeld. Het betreft dé totaaloplossing voor het inladen, transformeren en visualiseren van bedrijfsdata in de vorm van dashboards. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door honderden connectoren voor bedrijfsapplicaties van derden.

Power Virtual Agents

Deze conversational bots zijn intelligente chatbots die de dienstverlening richting consumenten en medewerkers voor hun rekening kunnen nemen. Zonder een regel code te schrijven zijn tal van onderwerpen en scenario´s aan te leren. Zo kan altijd het juiste antwoord worden gegeven. Tezamen met Power Automate kunnen deze bots ook nog worden uitgerust met enige slagkracht. 

Shared heeft diverse gecertificeerde developers, consultants en solution architects in dienst. Zij bouwen onder andere nieuwe innovatieve toepassingen van het Power Platform. Daarnaast houden ze zich bezig met maatwerk connectoren en componenten om het platform verder door te ontwikkelen. Lees hier hoe jij dit toe kunt passen binnen jouw organisatie.

Microsoft Azure Cloud Services

Microsoft Azure Cloud Services zorgt ervoor dat maatwerk software naadloos aansluit op de bestaande digitale infrastructuur van een organisatie. Na Amazon Web Services (AWS) is Azure de grootste aanbieder van cloud infrastructuur. Hiermee is het een grotere speler dan bijvoorbeeld Google. Door de synergie van het platform met het Microsoft-ecosysteem worden zaken als data-uitwisseling, toegangsrechten en monitoring flink vereenvoudigd. Shared is het daarom ook gewend om de opslag en verwerking van data, het hosten van applicaties en het bouwen van AI-oplossingen doorgaans binnen Azure onder te brengen. 

Zo bezit Shared diverse certificeringen en competenties op het gebied van Data engineering, Application development en Cloud computing. Bekijk onze samenwerkingsvormen om te zien hoe u gebruik kunt maken van onze expertise op het gebied van Azure.

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Terugbelverzoek voor Gerrit Jan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijd voor een frisse wind

Ga met ons in gesprek

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten