Process Automation

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen is met de juiste tools gemakkelijker dan je denkt. Door low-code en custom code te combineren, biedt Shared organisaties de best-passende oplossing voor iedere digitale uitdaging. Zo creëer je focus voor de écht belangrijke zaken terwijl jouw processen efficiënter verlopen dan ooit. De vraag is: hoe pak je dat nou slim aan?

Ga met ons in gesprek

Wat is Process Automation?

Process Automation gaat over het automatiseren van taken en (delen) van bedrijfsprocessen door middel van uiteenlopende technieken. Technieken als IPaaS, RPA, custom code en AI. Deze technieken zeggen je misschien nog niet zoveel, dus we lichten ze graag kort even toe.

IPaaS

Integration Platform as a Service (IPaaS) is de term die wordt gebruikt voor een online low-code integratieplatform. Dit platform kan verschillende systemen aan elkaar koppelen door middel van API’s. Je kunt de API’s zien als stekkers en het Integration Platform als een stekkerdoos. Door logica toe te voegen wordt het mogelijk om complexe en tijdrovende taken geautomatiseerd uit te voeren. Deze taken worden allemaal in de cloud uitgevoerd, waardoor er betrouwbaar en razendsnel enorme hoeveelheden werk verzet kunnen worden. Lees hier meer over Microsoft Power Automate Cloud, de IPaaS-oplossing waarmee Shared bij voorkeur werkt.

RPA

Robotic Process Automation (RPA) is een low-code technologie waarmee gebruikershandelingen geïmiteerd kunnen worden in digitale omgevingen. Dit is ook wel bekend onder de term software robot. Anders dan IPaaS vindt dit niet plaats in de cloud, maar bijvoorbeeld gewoon in een Windows-omgeving. Deze techniek wordt vaak toegepast voor systemen die geen of een beperkte API (stekker) hebben, zoals legacy applicaties of bepaalde websites. Bovendien, kunnen software robots zelfstandig of in samenwerking met een medewerker bedrijfsprocessen voor hun rekening nemen. Lees hier meer over Microsoft Power Automate Desktop, de RPA-oplossing waarmee Shared bij voorkeur werkt.

Custom code

Wanneer een low code platform ontoereikend blijkt voor een bepaalde procestaak, biedt maatwerkprogrammatuur de oplossing. Juist de combinatie van custom code en low-code zorgt voor efficiënt gebruik van de beschikbare tools. Zo bouwt Shared regelmatig maatwerk API’s die vervolgens in low-code oplossingen gebruikt kunnen worden. Dit doen we bij voorkeur binnen het cloud platform Microsoft Azure, waar je hier meer over kunt lezen.

AI

Voor complexere cognitieve taken binnen een bedrijfsproces kunnen Artificial Intelligence-modellen getraind en gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van ongestructureerde gegevens zoals tekstdocumenten en afbeeldingen. Ook het maken van beslissingen op basis van grote hoeveelheden informatie behoort tot de toepassingen. Shared past AI voornamelijk toe met behulp van Microsoft AI-builder of een diversiteit aan services binnen Microsoft Azure. Je kunt hier meer lezen over onze kennis en ervaring met AI.

Waarom Process Automation van Shared?

Met onze dienstverlening zijn we een one-stop-shop voor technologie die flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar is. Zo bieden we voor elke uitdaging een passende oplossing. Daarnaast zorgt Shared ervoor dat automatisering toegankelijk wordt voor elke organisatie, ongeacht de grootte of mate van volwassenheid. 

Behoud focus

Creëer meer tijd voor de werknemers in je organisatie door repetitieve taken te automatiseren. Werknemers kunnen zich beter bezig houden met het werk waar ze voor zijn opgeleid. Daarnaast maakt automatisering het mogelijk om extra service te verlenen aan klanten, zonder daar extra personeel voor in zetten. Kortom, werknemers doen relevanter werk, klanten worden beter bediend en de kwaliteit van het werk gaat omhoog.

Toegang tot gecertificeerde en ervaren experts

Door te werken Toegang tot gecertificeerde en ervaren experts met Shared ontvang je gegarandeerd de best-passende oplossing voor jouw uitdaging. Shared zet sterk in op het continu ontwikkelen van eigen best practices. Ook ontwikkelen we actief mee aan nieuwe toepassingen van verschillende technologieën. Bovendien hebben we alles al een keer gedaan, waardoor we duurzame en betrouwbare oplossingen kunnen bieden.

Zet in op toegankelijke technologie

Process Automation van Shared sluit naadloos aan op de bestaande IT-infrastructuur en is en kosteneffectief in te zetten. Dit maakt de dienstverlening voor elke organisatie toegankelijk en interessant. Dus geen langlopende IT-projecten of dure ontwikkelaarslicenties, maar binnen enkele maanden terugverdiend. Hierdoor kan onze dienstverlening ook interessant zijn voor tijdelijke processen en kan de inzet ervan concurrerend zijn met outsourcing.

Haal flexibiliteit in huis

Met Shared krijg je toegang tot brede expertise op het gebied van automatisering. Zo ben je niet gebonden aan één technologie, zoals RPA. Bij Shared zijn er ook mogelijkheden in situaties waar RPA alléén niet de oplossing is. Met de brede domeinkennis van Shared, weet u zeker dat u het maximale uit de bestaande IT-systemen haalt. En het resultaat voor u: de best passende oplossing.

Hoe doen we dat?

De combinatie van een flexibele Tech Stack, een sterke innovatiecultuur en gevalideerde expertise zorgt ervoor dat Shared steeds weer zijn beloftes nakomt. We staan dan ook voor transparante business cases en bouwen enkel oplossingen die zichzelf daadwerkelijk terugverdienen. Verwachtingen overtreffen met technologie is dan ook hetgeen wat we het liefste doen en waarvoor we ons bed uitkomen.

Flexibele Tech Stack

Door strategisch in te zetten op een combinatie van technologieën die betaalbaar, overal inzetbaar en zeer goed te beheersen zijn, is elke uitdaging op te lossen. Op die manier ben je niet afhankelijk van meerdere partijen en weten we snel het gewenste resultaat te realiseren.

Denken in mogelijkheden

Shared ademt een cultuur van innovatie waarin continue nieuwe toepassingen van onze Tech Stack opduiken. We bieden aanjagers van Digital Transformation die met aanstekelijk enthousiasme al jouw uitdagingen aangaan en de organisatie verder willen brengen.

Continue verbeteren

Shared heeft voor zijn dienstverlening uitgebreide opleidingsprogramma’s en projectmethodieken ontwikkeld, waarmee het consistente en hoogwaardige expertise weet te waarborgen. Met elk project wordt hierop gereflecteerd en worden we nog beter in wat we jou kunnen leveren.

Past dit bij jouw bedrijf? Neem contact op met Gerrit Jan

Gerrit Jan Hagens

gerritjan@shared.nl +31624458411

Terugbelverzoek voor Gerrit Jan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijd voor een frisse wind

Ga met ons in gesprek

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten