Relevant blijven door datagedreven werken  

Je hoort deze term vaak: datagedreven werken. Maar hoe werkt dat? Van het maken van operationele beslissingen op basis van data tot het inzetten van Artificial Intelligence om razendsnel complexe taken uit te voeren. Het kan allemaal, maar beschikt jouw organisatie over de juiste data, de juiste ideeën en de juiste mensen om dit op poten te zetten? 

Shared kan jouw organisatie hierbij begeleiden door allereerst een ‘datagedreven mindset’ te creëren. Hierdoor leert men in de operatie waarom het belangrijk is om bruikbare en relevante data vast te leggen over het eigen werk. Zo begint men te werken aan standaardisatie, hulpmiddelen en controle van de werkpraktijk. Tenslotte wordt ook duidelijk welke data wel- en niet benodigd is voor het maken van datagedreven beslissingen.

Nu is jouw organisatie klaar voor de vervolgstappen. Beginnend bij de integratie van verschillende systemen. Vervolgens het verrijken van de bestaande data met data afkomstig uit andere bronnen, zoals openbare datasets, externe diensten en slimme uitbreidingen op de bestaande applicaties. Daarna is het tijd voor het ontwikkelen van operationele dashboards, en ten slotte het toepassen van Machine Learning-modellen ter ondersteuning van complexe operationele processen. 

Start jouw digitale transitie!

Meer weten over Shared? Lees meer over onze mensen en onze cultuur
Lees over onze inzichten en inspiratie
Direct aan de slag? Neem contact op!

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten