Relevant blijven door datagedreven werken  

Je hoort deze term vaak: datagedreven werken. Maar hoe werkt dat? Van het maken van operationele beslissingen op basis van data tot het inzetten van Artificial Intelligence om razendsnel complexe taken uit te voeren. Het kan allemaal. Maar beschikt jouw organisatie over de juiste data, de juiste ideeën en de juiste mensen om dit op poten te zetten? 

Bij Shared kunnen we hiermee helpen. De eerste stap is om een ‘datagedreven mindset’ te creëren. Dit houdt in dat iedereen in de organisatie leert waarom het belangrijk is om bruikbare en relevante data vast te leggen. Vervolgens kun je werken aan standaardisatie, hulpmiddelen en controle van de praktijk. Uiteindelijk wordt er duidelijk welke data er wel en niet nodig is voor het maken van datagedreven beslissingen.

Nu is je organisatie klaar voor de volgende stap. Beginnend bij de integratie van verschillende systemen. Vervolgens het verrijken van de bestaande data met data afkomstig uit andere bronnen, zoals openbare datasets, externe diensten en slimme uitbreidingen op de bestaande applicaties. Daarna is het tijd voor het ontwikkelen van operationele dashboards. Ten slotte komt het toepassen van Machine Learning-modellen ter ondersteuning van complexe operationele processen.

Start jouw digitale transitie!

Meer weten over Shared? Lees meer over onze mensen en onze cultuur
Lees over onze inzichten en inspiratie
Direct aan de slag? Neem contact op!

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten