Relevant blijven door digitale transformatie

Natuurlijk heb je juiste mensen nodig in je organisatie, maar de juiste systemen vinden is misschien wel net zo belangrijk. Deze moeten ook nog eens goed aansluiten bij de praktijk. Het is eerder regel dan uitzondering dat er een gat bestaat tussen IT-systemen en de praktijk. Dat leidt vaak tot alternatieve improvisatie oplossingen vanuit de werkvloer. Iets wat je organisatie in gevaar kan brengen.

Wat is digitale transformatie? De kern ligt in het maken van strategische keuzes om de systemen binnen je organisatie wendbaar te houden. Wanneer de werkvloer aan de haal gaat met alternatieve oplossingen leidt dat vaak tot…

  • Tal van handmatige fouten, vele hand-overs tussen rollen en systemen en inconsistenties in de datakwaliteit.
  • Belemmeringen in de transitie naar datagedreven werken doordat veel data ongestructureerd en verspreid binnen de organisatie wordt opgeslagen.
  • Gebrek aan kennis over hoe je nieuwe bedrijfsoplossingen bouwt en onderhoudt die ook nog eens robuust zijn. Daardoor vormen deze oplossingen een risico voor de bedrijfsvoering.

Bij Shared kunnen we snel en duurzaam digitale producten ontwikkelen, met behulp van moderne cloud- en low code platformen. We maken ons altijd eerst het proces eigen om erachter te komen wat écht nodig is. Zo zijn we expert op gebied van innovatie en zijn onze methoden best practices. Daarnaast zijn onze projecten geen grote IT-verandertrajecten, maar bieden ze direct resultaat binnen de randvoorwaarden die jouw organisatie stelt. We maken hierbij onder andere gebruik van bestaande low code- en RPA-platformen of schrijven zelf maatwerk software in de vorm van bijvoorbeeld Office add-ins, API’s of web apps. Met deze apps en tools blijft uw organisatie dus relevant.

Denk aan het gebruik van:  

  • Moderne cloud services
  • Product development-methodieken
  • Het low-code Microsoft Power Platform

Start jouw digitale transitie!

Meer weten over Shared? Lees meer over onze mensen en onze cultuur

Lees over onze inzichten en inspiratie

Direct aan de slag? Neem contact op!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde vraagstukken

Contact

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten