Relevant blijven door digitale transformatie

Naast de juiste mensen, is het ook belangrijk om de juiste systemen te vinden. Deze moeten ook nog eens goed aansluiten bij de praktijk. Het is eerder regel dan uitzondering dat er een gat bestaat tussen IT-systemen en de praktijk. Dit leidt er toe dat de werkvloer zelf alternatieve oplossingen gaat improviseren.

Wat is digitale transformatie en waarom is deze term zo belangrijk? De kern ligt in het maken van strategische keuzes om het systeemlandschap binnen jouw organisatie wendbaar te houden. Alternatieve oplossingen vanuit de werkvloer zorgen namelijk voor een aantal problemen, waaronder:

  • Tal van handmatige fouten, vele hand-overs tussen rollen en systemen en inconsistenties in de datakwaliteit.
  • Belemmeringen in de transitie naar datagedreven werken doordat veel data ongestructureerd en verspreid binnen de organisatie wordt opgeslagen.
  • Gebrek aan kennis hoe men nieuwe bedrijfsoplossingen bouwt en onderhoudt die ook nog eens robuust zijn. Daardoor vormen deze oplossingen een risico voor de bedrijfsvoering.

Shared heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame digitale producten ter ondersteuning van de operatie. Bovendien kunnen we deze snel ontwikkelen met behulp van moderne cloud- en low code platformen. We weten wat er allemaal komt kijken bij innovatie in dienstverlening en processen. Onze methoden zijn dan ook best practices die jijzelf niet meer hoeft uit te vinden. Daarnaast zijn onze projecten geen grote IT-verandertrajecten, maar bieden ze direct resultaat binnen de randvoorwaarden die jouw organisatie stelt. 

Dit doen we allereerst door ons het proces eigen te maken en erachter te komen wat er écht nodig is. Vervolgens starten we met prototyping, waardoor eindgebruikers op korte termijn profijt hebben van de oplossing. We maken hierbij onder andere gebruik van bestaande low code- en RPA-platformen of schrijven zelf maatwerk software in de vorm van bijvoorbeeld Office add-ins, API’s of web apps. Met deze apps en tools blijft uw organisatie dus relevant.

Denk aan het gebruik van:  

  • Moderne cloud services
  • Product development-methodieken
  • Het low-code Microsoft Power Platform

Start jouw digitale transitie!

Meer weten over Shared? Lees meer over onze mensen en onze cultuur
Lees over onze inzichten en inspiratie
Direct aan de slag? Neem contact op!

Contact

Je naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shared BV

Vasteland 12G
3011 BL Rotterdam

+085 833 0011 info@shared.nl
Sluiten