Aanjagers: hoe krijg ik nieuwe energie in de organisatie?

Het vinden van capabele kandidaten is voor veel organisaties een uitdaging. Zeker nu de economie weer aantrekt. Honderden detacheerders, zo niet meer, concurreren om uw aandacht en uw budget in een krappe arbeidsmarkt. Wij leggen graag uit waarom onze aanpak essentieel verschilt.

Vertel hier waar we u mee kunnen helpen!

Aanjagers werven en behouden?

  Aanjagers werven en behouden is een vak op zich. Het valt niet mee om kandidaten te werven en selecteren, vervolgens inwerken, opleiden, begeleiden in professionele groei en uiteindelijk duurzaam te binden. Shared steekt hier veel energie in, omdat we overtuigd zijn dat we hiermee het verschil kunnen maken. Zo trekken we talent aan om onze groei in advies en IT-trajecten mogelijk te maken. Maar nog belangrijker, op deze manier kunnen we u helpen met uw capaciteitsvraag.

  Shared is een jong bedrijf met een platte organisatie waarin talent onder begeleiding snel verantwoordelijkheden op kan pakken. Dit doen we met collega’s die collegas trainen. Deze trainingen zijn zowel on-the-job als door middel van cursussen in onze eigen Academy. Shared maakt gebruik van modern performance management, waarbij aandacht is voor sterke punten en ontwikkelpunten. Dit traject leidt tot fitte en frisse collega’s met veel energie. En die energie nemen ze natuurlijk mee naar u, de opdrachtgever.

  In het domein bouw en infra heeft Shared al een hoop kennis opgebouwd. De competenties van onze collega’s maakt ze echter breed inzetbaar, ook buiten deze sectoren. Wat kunnen onze aanjagers voor u betekenen?

  Meer weten over onze advies en IT-trajecten?

  Meer weten over onze fitte en frisse collega's met veel energie?

  Twee aanjagers voor de prijs van één

   Echt? Nee niet echt: we geven geen collega’s gratis weg. Maar er zit wel een kern van waarheid in. Namelijk, welke functie een Shared medewerker ook bekleedt, Shared leidt al haar mensen op om goede procesconsultants te worden. Als procesconsultant krijg je een set van kennis en vaardigheden, dat in elke professionele functie van pas komt en zijn meerwaarde bewijst. Dus ook in elke functie waar onze aanjagers bij u aan het werk gaan.

   Shared is begonnen met deze aanpak in een spilfunctie in de wereld van bouw en infra, namelijk de werkvoorbereidersfunctie. Dit is een functie die in veel organisaties in de loop der jaren enorm veranderd is. Door de invloed van technologische vernieuwing en digitalisering, vereist deze functie tegenwoordig andere competenties. De hoogopgeleide medewerkers van Shared leren het vak en de bijbehorende domeinkennis, en weten al gauw de gebruikelijke productiviteit te evenaren of te overtreffen.

   Maar daar is het niet bij gebleven: met de achtergrond en de gerichte training van Shared, analyseren onze aanjagers ook het eigen proces en aanpalende processen. Hieruit volgen ideeën voor verbetering: praktische werkbare ideeën, maar ook complexere ideeën die betrokkenheid van IT nodig maakten.

   Deze aanpak van Shared is in de loop der jaren verfijnd, maar de kern is hetzelfde gebleven: goed presteren in de functie én het aanjagen van vernieuwing.

   Meer weten over onze aanjagers en wat ze voor u kunnen betekenen?