Diensten

Shared biedt verschillende diensten aan waarmee we u kunnen helpen om koploper te worden, om aanjagers te vinden voor uw organisatie en om grip te krijgen op uw organisatie.
Vertel hier waar we u mee kunnen helpen

Process Consultancy

  U wilt vooruit! En de urgentie is hoog. U heeft plannen om uw productiviteit en resultaten te verbeteren, risico’s te beheersen en grip te houden op uw organisatie. Maar het kan allemaal net een tandje sneller. Strategische vergezichten zijn op zo’n moment niet meer voldoende. U wilt de vruchten plukken van uw ideeën door snelle implementatie ervan. Hoe realiseert u dat?

   Meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren

   Process Support

   U wilt natuurlijk uw processen verbeteren, maar u heeft nu eerst simpelweg capaciteit nodig? En het liefst professionals: mensen die je een complexe work flow kan uitleggen en die weten van aanpakken? Zodat werkvoorraad en werkdruk weer teruggaan naar normaal. Shared biedt hiervoor oplossingen in een groeiend aantal sectoren.

    Training & Opleiding

    Voorsprong hebben is één ding; voorsprong behouden en uitbouwen is iets anders. Dat vereist het opleiden en trainen van uzelf en uw medewerkers. Shared doet twee dingen: we bieden trainingen aan in hard– en soft skills via onze Shared Academy. Daarnaast ontwikkelen we cursussen en inwerktrajecten voor intern gebruik in uw organisatie. Benieuwd hoe we u kunnen ondersteunen?

     Werk achterstanden weg

     Robotic Process Automation (RPA)

     Slimme automatisering

     U wilt graag gebruik maken van snelle, goedkope en flexibele automatisering zonder dat dit impact heeft op de bestaande IT-architectuur? RPA (Robotic Process Automation) is dan vaak dé oplossing. Juist omdat RPA uw huidige IT-omgeving intact laat, kunt u met een korte doorlooptijd een goede Return on Investment behalen.

      Apps & Tools

      Ervaar de kracht van geruisloos geïmplementeerde software op maat. Maak kennis met prototyping en profiteer van professionele en duurzame oplossingen op basis van de nieuwste technieken. Geen lange en dure ontwikkeltrajecten of vendor lock-ins, maar betaalbaar en snel inzetbaar.

       Kwantitatieve procesanalyse

       Business Intelligence (BI) & Data Science

       Verrassende inzichten

       Onttrek en verrijk uw bedrijfsdata zodat deze vertaald kan worden naar praktische inzichten in de vorm van bijvoorbeeld dashboards. Blijf relevant door datagedreven te werken en zet met behulp van Data Science de stap naar de toekomst.

        "De experts van Shared zijn tovenaars met data en hebben mijn verwachtingen ver overtroffen".

         Roy Hirs | Afdelingshoofd BAM Infra Verkeerstechniek 

         

        Opdrachtgevers waar we voor werken